HomeStiri Mondene Iata cum se simt femeile atunci când au parte de experiente amoroase orale

Iata cum se simt femeile atunci când au parte de experiente amoroase orale

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 779 views
Iata-cum-se-simt-femeile-atunci-când-au-parte-de-experiente-amoroase-orale in Stiri Mondene

Se consideră că sexul oral este pentru femei cel mai important moment din timpul preludiului. Din acest motiv, deoarece bărbații nu găsesc explicații, ne-am gândit să întrebăm câteva femei cum se simt în acele momente, pentru a elucida misterul.

Iata-cum-se-simt-femeile-atunci-când-au-parte-de-experiente-amoroase-orale in Stiri Mondene

„Mă simt de parcă aș fi complet dezbrăcată în fața unui public și vreau să fiu acoperită și îmbrățișată. Simt puseuri de plăcere. Mă tot gândesc şi nu îmi pot da seama dacă îmi place sau nu”, a menționat Rachel, de 29 de ani.

„Mi-e puțin frică și rușine, dar sunt excitată. Mă tot macină problema mirosului propriului vagin”, a explicat Sarah, de 27 de ani.

Majoritatea femeilor adoră această practică sexuală

„Mă simt diferit, în funcție de partener. De multe ori mă simt amăgită și sunt mult mai excitată atunci când cineva îmi freacă direct clitorisul sau mă ține strâns și mă sărută pasional decât atunci când mi se face sex oral”, a mărturisit Ruby, de 28 de ani…

„Toate terminațiile nervoase prind viață și vaginul meu ia foc. Mă gândesc că în scurt timp o să explodez”, a menționat Claire, în vârstă de 22 de ani.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed