Iată ce a declarat fiul Ioanei Năstase despre bătaia primită de mama sa! „Era speriată”

Share

După ce, în urmă cu o săptămână, Ioana Năstase a sunat la 112, spunând că a fost bătută de Ilie, soţul ei, aceasta a decis să se refugieze la Constanţa, pentru a putea gândi limpede. Acum, fiul ei a intervenit şi a spus ce părere are el despre tot ceea ce s-a întâmplat între mama sa şi tatăl lui vitreg.

„Eu sunt la Constanța, am plecat imediat după scandal, am plecat cu ce aveam pe mine și nu m-am mai uitat înapoi. Vă puteți da seama cât de tare m-am speriat. Ilie nu mi-a dat niciun semn de viață, niciun SMS, nimic. Nu, nu și-a cerut scuze. Desigur că nici eu nu l-am căutat, nu văd de ce aș face asta, nici prin cap nu-mi trece. Nu m-am decis încă dacă voi divorța sau nu, aștept să mă liniștesc, ca să nu iau o decizie sub imperiul emoțiilor puternice. Sunt foarte tristă și afectată de cele întâmplate”, a mărturisit victima, potrivit celor de la playtech.ro.

Mai mult decât atât, fiul ei a avut ceva de spus în această privinţă, în cadrul unei emisiuni televizate. Tânărul a declarat că are încredere în decizia pe care mama sa o va lua, dar şi că este alături de ea, indiferent de ceea ce se va întâmpla.

„Să ia ce decizie crede că este mai bună pentru ea. Tot timpul asta am sfătuit-o. Eu sunt alături de ea. Am încredere în decizia ei.

M-a sunat la câteva minute să-mi spună că s-a întâmplat ceva și că nu știe ce să facă. I-am spus să fie liniștită, cu siguranță, dacă se liniștește, va lua o decizie bună pentru ea. Mama oricum este o luptătoare, e o femeie puternică, știe ce vrea de la viață. (…) Motivul nu mi l-a spus în totalitate… A omis să spună unele lucruri, mi-a spus destul de vag. Era supărată și puțin speriată, dar încerca să ascundă. Este prima oară când se întâmplă așa ceva, e primul moment care se întâmplă și îl văd, de fapt, îl văd la televizor”, a declarat fiul Ioanei Năstase în cadrul emisiunii XNS…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news