Iată primele declarații ale Ginei Pistol după ce s-a întors în platoul Antena 1!

Share

Gina Pistol a revenit pe micile ecrane. Aceasta a filmat o ediție specială a emisiunii Chefi la cuțite și a vorbit, pe scurt, despre sentimentele pe care le-a avut la intrarea în platou, după o pauză de aproximativ un an.

„Sunt foarte fericită că m-am întors. Am avut o senzație ciudată când am pășit din nou în platou. Am o fetiță care a împlinit deja opt luni, dar am avut senzația că am plecat în urmă cu o săptămână. M-am bucurat mult să îi revăd pe cei trei chefi și să îi cunosc și eu pe concurenții sezonului 4 «Asia Express»”, a spus Gina Pistol, conform cancan.ro.

„Cum trăiește tatăl prima perioadă și cum trăiește femeia sunt două chestii foarte diferite. E mult mai ușor să fii tată. Eu credeam că sunt pregătită, dar treci printr-o furtună hormonală care te lasă un pic răvășită, te uiți în oglindă și nu te mai recunoști.

Plângeam pe urmă, când nu mă vedeai tu. M-ai văzut plângând de foarte puține ori, dar eu plângeam de mult mai multe ori. Ești un pic dezorientată, cel puțin în prima lună. (…) Mi-era drag copilul, dar nu simțeam cum simțeai tu, eu eram și cu operația. Prin ce trece femeia în prima lună e foarte greu de explicat”, a spus prezentatoarea în cadrul emisiunii online a lui Smiley.

„Când te-am observat eu pe tine, când te-am văzut «altfel»? Că tu, pentru mine, erai Smiley şi atât. Un băiat simpatic, îmi plăcea muzica ta şi ţin minte că, în urmă cu câţiva ani, eram la un eveniment şi urma să cânţi tu, eu eram singură şi cred că şi tu erai singur atunci.

Eu nu observ băieţii/bărbaţii care sunt într-o relaţie, pentru mine nu există. Dar atunci parcă erai singur… Erai pe scenă şi cântai «Love is for Free» şi chiar mă uitam la tine aşa şi zic «Chiar e drăguţ băiatul ăsta»…

Şi, pe urmă, tot te mai vedeam… ştii că veneam la «Vocea României». Sunt consumatoare de muzică bună şi îmi plăcea foarte mult, veneam în public şi mă uitam aşa la tine”, a mai spus prezentatoarea în cadrul aceleiași emisiuni…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news