Home Stiri Gina Pistol vorbește despre greutatea experienței de a fi mamă: „Te lasă un pic răvășită”

Gina Pistol vorbește despre greutatea experienței de a fi mamă: „Te lasă un pic răvășită”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 807 views 2 minute timp de citit

Gina Pistol a fost invitată în emisiunea online a lui Smiley și a spus, printre altele, și despre cum a fost pentru ea adaptarea în ceea ce privește rolul de mamă.

„Cum trăiește tatăl prima perioadă și cum trăiește femeia sunt două chestii foarte diferite. E mult mai ușor să fii tată. Eu credeam că sunt pregătită, dar treci printr-o furtună hormonală care te lasă un pic răvășită, te uiți în oglindă și nu te mai recunoști.

Plângeam pe urmă, când nu mă vedeai tu. M-ai văzut plângând de foarte puține ori, dar eu plângeam de mult mai multe ori. Ești un pic dezorientată, cel puțin în prima lună. (…) Mi-era drag copilul, dar nu simțeam cum simțeai tu, eu eram și cu operația. Prin ce trece femeia în prima lună e foarte greu de explicat”, a spus aceasta.

De asemenea, iubita lui Smiley a povestit și cum s-a îndrăgostit de tatăl fiicei sale. „Când te-am observat eu pe tine, când te-am văzut «altfel»? Că tu, pentru mine, erai Smiley şi atât. Un băiat simpatic, îmi plăcea muzica ta şi ţin minte că, în urmă cu câţiva ani, eram la un eveniment şi urma să cânţi tu, eu eram singură şi cred că şi tu erai singur atunci.

Eu nu observ băieţii/bărbaţii care sunt într-o relaţie, pentru mine nu există. Dar atunci parcă erai singur… Erai pe scenă şi cântai «Love is for free» şi chiar mă uitam la tine aşa şi zic «Chiar e drăguţ băiatul ăsta»…

Şi, pe urmă, tot te mai vedeam… ştii că veneam la «Vocea României». Sunt consumatoare de muzică bună şi îmi plăcea foarte mult, veneam în public şi mă uitam aşa la tine”, a mai spus prezentatoarea în cadrul aceleiași emisiuni.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies