Ilinca Vandici, declarații despre momentele de gelozie: „Mi se pare sănătoasă”

Share

Ilinca Vandici a vorbit, de curând, despre gelozia din cuplu, iar aceasta susține că este sănătoasă în mici măsuri, deoarece gelozia înseamnă iubirea adevărată.

„Gelozia, într-o anumită proporţie mi se pare sănătoasă. Asta înseamnă să iubeşti până la urmă. Noi nu ne dăm motive de gelozie, suntem sinceri unul cu celălalt. Am învăţat să creştem împreună, să fim o echipă în tot ceea ce facem, inclusiv în ceea ce înseamnă creşterea şi educarea lui Zian. Micile momente de gelozie aduc un plus, dacă nu sunt duse în extrem, astfel încât să destabilizeze şi să discrediteze. Gelozia extremă are legătură cu lucruri extrem de superficiale, nu ţin de zona profundă spre care eu tind”, a spus aceasta pentru cei de la tvmania.ro.

„(…). Zian e super cuminte, e un copil foarte cuminte, e un copil înțelept, înțelegător. El nu urlă, nu țipă, nu… decât dacă vrea el morțiș să facă ceva și eu nu vreau, vreau să facă altceva. Altfel, el se joacă și singur 10 minute, dacă e cazul (…). Nu vreau să ajung în punctul în care mă duc cu el la magazin și se aruncă cu fundul de pereți și de pământ, că el vrea nu știu ce (…).

Eu sunt genul de om care trăiește, simte și face tot ce se întâmplă în clipa respectivă. Atunci când sunt la filmări, mă dedic acolo 100% și încerc să-mi fac treaba cât pot eu de bine. Sunt obosită, resimt câteodată că sunt agitată, că nu mai fac față, dar, cumva, reușesc să-mi iau energia și să le duc pe toate la bun sfârșit, pentru că asta este ce mi-am dorit în viața asta. Mi-am dorit această carieră, mi-am dorit o familie, mi-am dorit un copil și, atunci, nu vreau să spun că nu mai pot”, a mai spus prezentatoarea pentru verdict.ro.

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news