HomeStiri Mondene Ilinca Vandici, detalii picante din culisele „Bravo, ai stil!”

Ilinca Vandici, detalii picante din culisele „Bravo, ai stil!”

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
Ilinca Vandici, detalii picante din culisele „Bravo. ai stil!” in Stiri Mondene

Ilinca Vandici este prezentatoarea emisiunii Bravo, ai stil! şi, de curând, a fost întrebată despre mai multe lucruri care se întâmplă în spatele camerelor de filmat.

Pe pagina sa de Instagram, Ilinca a fost întrebată ce sume de bani au primit concurentele aunci când au semnat cu postul Kanal D, negociind salariul, dar aceasta nu a ştiut să spună suma. „Sunt detalii pe care nu le cunosc (n.r. salariul concurentelor). Nu mă întrebați de bani, nu cunosc, nu știu, nu mă bag, asta chiar nu știu să spun” a spus aceasta în mediul online.

Ilinca Vandici, detalii picante din culisele „Bravo. ai stil!” in Stiri MondeneÎn urmă cu doar câteva săptămâni, Ilinca a acordat un interviu şi a vorbit despre cel mai greu moment din viaţa sa, pierderea tatălui ei. „Nu am reuşit să gestionez atunci situaţia. Tata era bolnav de cinci ani. Am intrat într-o depresie cruntă după cinci luni, apoi mi-am deschis un pic sufletul. Am rezolvat-o la psiholog. Am reuşit să găsesc durerea care m-a măcinat atunci, abandonul pe care le-am simţit, teama. Tata se ocupa de absolut tot, de contracte, de bani, atunci s-a dărâmat stâlpul pe care îl ştiam şi îmi dădea siguranţă.

Ilinca Vandici, detalii picante din culisele „Bravo. ai stil!” in Stiri MondeneDe tata am fost foarte apropiată… Se spune că fetele au o relație specială cu tații, așa a fost și în cazul meu! A fost raza mea de lumină, speranță, bunătate, verticalitate, exemplul de bărbat, soț, tată perfect. Îmi este greu să desprind o singură imagine, amintire despre tata, pentru că toate fac parte dintr-un carusel atât de frumos!

Ilinca Vandici, detalii picante din culisele „Bravo. ai stil!” in Stiri MondeneTata a fost destul de impunător din punctul de vedere al educației, nu accepta jumătăți de măsură; dacă nu excelam la școală, nu aveam voie să facem activități extrașcolare care ne făceau plăcere. Îl moștenesc pe tata din foarte multe puncte de vedere”, a spus vedeta pentru cei de la viva.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed