Home Stiri Ilinca Vandici, declarații despre pierderea tatălui său: „Am intrat într-o depresie cruntă”

Ilinca Vandici, declarații despre pierderea tatălui său: „Am intrat într-o depresie cruntă”

autor Buinoschi Andreea
313 vizualizari

În urmă cu mai mulți ani, Ilinca Vandici și-a pierdut tatăl. Aceasta a fost profund marcată de cele întâmplate și a vorbit despre traumele cauzate de decesul acestuia, în cadrul unui interviu acordat pentru viva.ro.

„Nu am reuşit să gestionez atunci situaţia. Tata era bolnav de cinci ani. Am intrat într-o depresie cruntă după cinci luni, apoi mi-am deschis un pic sufletul. Am rezolvat-o la psiholog. Am reuşit să găsesc durerea care m-a măcinat atunci, abandonul pe care le-am simţit, teama. Tata se ocupa de absolut tot, de contracte, de bani, atunci s-a dărâmat stâlpul pe care îl ştiam şi îmi dădea siguranţă.

De tata am fost foarte apropiată… Se spune că fetele au o relație specială cu tații, așa a fost și în cazul meu! A fost raza mea de lumină, speranță, bunătate, verticalitate, exemplul de bărbat, soț, tată perfect. Îmi este greu să desprind o singură imagine, amintire despre tata, pentru că toate fac parte dintr-un carusel atât de frumos!

Tata a fost destul de impunător din punctul de vedere al educației, nu accepta jumătăți de măsură; dacă nu excelam la școală, nu aveam voie să facem activități extrașcolare care ne făceau plăcere. Îl moștenesc pe tata din foarte multe puncte de vedere.

Cu siguranță, îl simt aproape! Dar, pentru a reuși să le simți prezența, trebuie să crezi în asta și să le păstrezi mereu amintirea vie! Eu așa fac și sunt sigură că mă veghează și mă ajută atunci când am nevoie, prin semne, vise, oameni, situații… Simt că tatăl meu este mereu lângă mine, lângă noi”, a spus vedeta…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies