HomeStiri Mondene Ilinca Vandici spune cum gestionează situația care poate duce la despărțirea cuplurilor

Ilinca Vandici spune cum gestionează situația care poate duce la despărțirea cuplurilor

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 901 views
Ilinca Vandici spune cum gestionează situația care poate duce la despărțirea cuplurilor in Stiri Mondene

Ilinca Vandici a vorbit, de curând, despre modul în care ea și soțul său gestionează veniturile familiei. Prezentatoarea spune că este de modă veche și toți banii pe care ei îi câștigă sunt folosiți la comun.

„Pe rețelele sociale totul este perfect și minunat. Totul este ca la carte, lumea face lucruri, la nivel declarativ, exact așa cum ar trebui. În realitate, cred că lucrurile nu stau deloc așa.

Ilinca Vandici spune cum gestionează situația care poate duce la despărțirea cuplurilor in Stiri MondeneSuntem foarte buni cu toții la sfaturi, dar nu să le și urmăm. La noi în familie, lucrurile sunt extrem de relaxate din punctul ăsta de vedere. Folosim banii și ai mei, și ai lui Andrei în scopuri comune, fără să ne gândim cine cheltuiește pentru ce.

Nu sunt o tipă extrem de cheltuitoare. Reușesc să îmi achiziționez ce îmi doresc, să iau ce este nevoie pentru copil, să ofer cadouri. Sunt o tipă darnică, dar nu cheltuitoare, nu arunc cu banii”, a spus Ilinca Vandici pentru cei de la impact.ro.

Ilinca Vandici spune cum gestionează situația care poate duce la despărțirea cuplurilor in Stiri Mondene

Ilinca Vandici a vorbit despre gelozia în cuplu

„Gelozia, într-o anumită proporție, mi se pare sănătoasă. Asta înseamnă să iubeşti, până la urmă. Noi nu ne dăm motive de gelozie, suntem sinceri unul cu celălalt. Am învăţat să creştem împreună, să fim o echipă în tot ceea ce facem, inclusiv în ceea ce înseamnă creşterea şi educarea lui Zian. Micile momente de gelozie aduc un plus, dacă nu sunt duse în extrem, astfel încât să destabilizeze şi să discrediteze. Gelozia extremă are legătură cu lucruri extrem de superficiale, nu ţin de zona profundă spre care eu tind”, a spus aceasta pentru cei de la tvmania.ro.

Ilinca Vandici spune cum gestionează situația care poate duce la despărțirea cuplurilor in Stiri Mondene„Eu sunt genul de om care trăiește, simte și face tot ce se întâmplă în clipa respectivă. Atunci când sunt la filmări, mă dedic acolo 100% și încerc să-mi fac treaba cât pot eu de bine. Sunt obosită, resimt câteodată că sunt agitată, că nu mai fac față, dar, cumva, reușesc să-mi iau energia și să le duc pe toate la bun sfârșit, pentru că asta este ce mi-am dorit în viața asta. Mi-am dorit această carieră, mi-am dorit o familie, mi-am dorit un copil și, atunci, nu vreau să spun că nu mai pot”, a mai spus prezentatoarea pentru verdict.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed