Încă o mai iubește pe Angelina! Brad Pitt voia să meargă la consiliere de cuplu pentru a-și salva căsnicia!

Share

După vestea divorțului dintre Angelina și Brad, niște prieteni apropiați de-ai cuplului au facut dezvăluiri cu privire la cum decurgea relația celor doi, dar și la felul în care se simt acum.

Se pare că Brad nu știa că soția sa plănuia un divorț și era dispus chiar să meargă la un consilier în probleme de cuplu. „Brad nu și-a dorit ca mariajul lor să se sfârșească. Era decis să facă tot ce e nevoie ca să funcționeze. Voia să meargă chiar și la consiliere de cuplu”, a declarat un prieten apropiat dintre cei ai actorului.

„Este copleșit și devastat. El încă o iubește pe Angelina și ar fi preferat să lupte amândoi și să facă mariajul de meargă. Își dorea să facă tot ce îi stătea în putință să-l salveze și nu și-a dat seama că Angelina deja renunțase la idee”, a mai spus sursa.

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au cunoscut pe platourile de filmare ale producției  „Mr. and Mrs. Smith”, lansată în 2005. Atunci, Brad a divorțat de Jennifer Aniston pentru a fi cu Angelina, cu care s-a căsătorit în 2014…

Brad și Angelina au împreună șase copii, dintre care trei biologici și trei adoptați din Asia și Etiopia.

Sursa foto: Getty Images


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news