Home Stiri Încă o mai iubește pe Angelina! Brad Pitt voia să meargă la consiliere de cuplu pentru a-și salva căsnicia!

Încă o mai iubește pe Angelina! Brad Pitt voia să meargă la consiliere de cuplu pentru a-și salva căsnicia!

autor Elena Yvette
149 vizualizari

După vestea divorțului dintre Angelina și Brad, niște prieteni apropiați de-ai cuplului au facut dezvăluiri cu privire la cum decurgea relația celor doi, dar și la felul în care se simt acum.

0920-angelina-jolie-brad-pitt-getty-6Se pare că Brad nu știa că soția sa plănuia un divorț și era dispus chiar să meargă la un consilier în probleme de cuplu. „Brad nu și-a dorit ca mariajul lor să se sfârșească. Era decis să facă tot ce e nevoie ca să funcționeze. Voia să meargă chiar și la consiliere de cuplu”, a declarat un prieten apropiat dintre cei ai actorului.

„Este copleșit și devastat. El încă o iubește pe Angelina și ar fi preferat să lupte amândoi și să facă mariajul de meargă. Își dorea să facă tot ce îi stătea în putință să-l salveze și nu și-a dat seama că Angelina deja renunțase la idee”, a mai spus sursa.

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au cunoscut pe platourile de filmare ale producției  „Mr. and Mrs. Smith”, lansată în 2005. Atunci, Brad a divorțat de Jennifer Aniston pentru a fi cu Angelina, cu care s-a căsătorit în 2014…

Brad și Angelina au împreună șase copii, dintre care trei biologici și trei adoptați din Asia și Etiopia.

Sursa foto: Getty Images

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies