HomeStiri Mondene Inna, afirmații controversate: își dorește copii, dar nu și nuntă. „Nu mă văd mireasă”

Inna, afirmații controversate: își dorește copii, dar nu și nuntă. „Nu mă văd mireasă”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 910 views
Inna, afirmatii controversate isi doreste copii, dar nu si nunta. „Nu ma vad mireasa” in Stiri Mondene

Inna are un succes impresionant pe planul muzical, piesele sale ajungând rapid hituri nu doar în România, ci și în foarte multe alte țări, succesul pe planul internațional fiind de necontestat.

Inna, afirmatii controversate isi doreste copii, dar nu si nunta. „Nu ma vad mireasa” in Stiri Mondene

O mulțime de clasamente, concerte sold-out și zeci de milioane de vizualizări pe YouTube sunt dovada că publicul din întreaga lume îi adoră piesele și o îndrăgește ca artistă. Cariera sa este în plină ascensiune, cu atât mai mult cu cât a lansat primul album produs în totalitate de ea, în limba spaniolă, denumit Yo.

Dacă în privința carierei este destul de deschisă, nu se poate spune același lucru și când vine vorba despre viața personală, deoarece Inna este o persoană discretă, în general. Aceasta este ceva mai rezervată pe planul familial, iar de curând a acceptat să vorbească pentru Viva! despre perspectiva sa asupra întemeierii unei familii, dar și în legătură cu posibilitatea de a se căsători la un moment dat.

Afirmațiile făcute de aceasta vor lua cu siguranță prin surprindere o mulțime de fani. Frumoasa cântăreață a declarat că o încântă ideea de a avea copii, dar nu se vede în postura de a deveni mireasă, aducând și argumente în acest sens.

„Nu mă văd mireasă pentru că, de exemplu, ce s-a întâmplat în seara aceasta aici, pentru mine, este mai mult decât o nuntă. Practic, au fost atât de mulți oameni pe care a trebuit să îi salut, să vorbesc… am fost un fel de mireasă îmbrăcată în portocaliu cu dungi”, a declarat Inna.

„Mireasă nu mă văd. Îmi place să am o familie și o să îmi fac o familie, am o familie deja, eu locuiesc cu părinții mei încă, dacă vă vine să credeți, așa că nu duc lipsă de familie”, a mai precizat aceasta…

„Îmi doresc și copii, îmi doresc tot ce își dorește orice om care are un job, care pleacă dimineața și ajunge seara acasă”, a încheiat artista.

Sursa: viva.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed