HomeStiri Mondene Mila Kunis a fost amenințată de un producător după ce a refuzat să pozeze seminud! „Pentru a avea succes, ca femeie, în această industrie, trebuie să joc după regulile unui club de băieţi!”

Mila Kunis a fost amenințată de un producător după ce a refuzat să pozeze seminud! „Pentru a avea succes, ca femeie, în această industrie, trebuie să joc după regulile unui club de băieţi!”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/11/646x404-7.jpg

După ce a refuzat să pozeze seminud pentru a-și promova filmele, actrița Mila Kunis a fost amenințată de un producător de la Hollywood. Actriţa americană de origine ucraineană a scris un text despre sexismul din industria divertismentului, povestind propria experiență.

646x404 (7)

„Am fost furioasă, m-am simţit tratată ca un obiect şi pentru prima dată în cariera mea am spus «nu». Şi ghici ce? Lumea nu s-a sfârşit. Filmul a avut încasări mari, iar eu am lucrat din nou şi din nou la Hollywood. Dar acel producător poate că nu a realizat vreodată că a verbalizat ceva de care se teme fiecare femeie care se confruntă cu prejudecăţi de acest gen la locul de muncă“, a scris Kunis.

„Şi de fiecare dată am încercat să le acord oamenilor prezumţia nevinovăţiei, poate că ştiu mai bine, poate că au mai multă experienţă, poate că ei văd ceva ce mie îmi scapă. Mi-am spus că pentru a avea succes, ca femeie, în această industrie, trebuie să joc după regulile unui club de băieţi. Dar, cu cât înaintam în vârstă şi cu cât lucram mai mult în această industrie, cu atât înţelegeam mai bine că aceste lucruri reprezintă nişte mizerii. Şi, ce este mai rău, am înţeles că eu eram complice, pentru că permiteam să se întâmple.“

Actrița a mai menționat că faptul că avea o relație cu un om de succes i-a determinat pe cei din jur să spună că întreaga ei valoare se reduce la asta. „Într-un schimb de e-mailuri, respectivul producător a folosit următoarele cuvinte: «Mila este un megastar, una dintre cele mai mari actriţe de la Hollywood şi, în curând, va fi soţia lui Ashton (Ashton Kutcher – n.red.) şi mama copiilor lui». Pe lângă anumite inexactităţi, el a redus valoarea mea la faptul că am o relaţie cu un om de succes şi la capacitatea de a avea copii. A ignorat complet contribuţiile creative şi logistice semnificative ale mele şi ale echipei mele. Drept urmare, ne-am retras din acel proiect“, a povestit actriţa.

„Am terminat cu compromisurile şi, mai mult, nu mai accept să fiu compromisă. Din acest moment, atunci când mă voi confrunta cu astfel de comentarii, subtile sau directe, le voi înfrunta cu capul sus. Mă voi concentra pe acel moment şi voi face tot ceea ce pot pentru a-i educa pe oameni. Dacă aceste lucruri mi s-au întâmplat mie, atunci ele se petrec cu certitudine, mult mai agresiv, femeilor din alte zone ale lumii“, a adăugat Kunis…

Mila a devenit cunoscută după apariția în „That ’70s Show“, mai apoi remarcându-se în filmul „Lebăda neagră/ Black Swan“, pentru care a și fost nominalizată la Globul de Aur.

Sursa foto: Getty Images

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed