Home Stiri Mondene Ioana Ginghină despre adoptarea unui stil de viaţă sănătos

Ioana Ginghină despre adoptarea unui stil de viaţă sănătos

autor Elena Yvette
767 views

Mulţi ştiu faptul că actriţa Ioana Ginghină este, de ceva timp încoace, adepta unui stil de viaţă cât mai sănătos. Se pare că, de curând, şi soţul său, actorul Alexandru Papadopol, s-a adaptat stilului de viaţă al acesteia. 

ioana-ginghina-facebook

De câţiva ani încoace, actriţa obişnuieşte să îşi înceapă fiecare dimineaţă cu o porţie mare de energie, datorită smoothie-urilor pe care obişnuieşte să le prepare la micul dejun.

În ceea ce priveşte stilul său de viaţă, Ioana a declarat, în cadrul unui interviu oferit unei reviste locale, următoarele:

“Soțul meu ani de zile mi-a fost împotrivă din acest punct de vedere. Din sectantă nu m-a scos! Vreau să spun că soțul meu ține detox, își începe ziua cu câte un smoothie și fără să știe și să își dea seama, că nu ar recunoaște, deja multe chestii de la mine le aplică la el. Pentru că eu am tot soiul de cure și din astea, le bea și el, își face smoothie dimineața pentru că noi așa începem ziua copilului. Și atunci, dacă tot se face mizerie și tot stoarcem de toate acolo, hai dragă bem toți trei! Până la urmă soțului meu, oricât nu ar recunoaște, i-am modificat alimentația destul de mult.” 

“Oamenii pe care îi vezi că sunt obosiți de când se trezesc, s-ar putea că trebuie să facă o schimbare la alimentație și nimic mai mult! Ei dau vina pe viață: nu, ia încearcă cu câteva fructe”, a mai mărturisit actriţa.

Hrana sănătoasă are un efect major asupra întregului organism.

În urmă cu aproximativ opt ani, când a născut-o pe fiica sa, Ruxandra, Ioana şi-a făcut ordine în viaţă şi a devenit mult mai responsabilă…

“Nu sunt perfectă peste tot, dar încerc, sunt foarte ordonată. La mine este totul bine planificat, nimic nu e cu surprize”, a mai precizat aceasta.

ale-papadopol

138111_1

Surse foto: woman2woman.ro; puterea.ro; avantaje.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed