HomeStiri Mondene Irinel Columbeanu, primele declarații despre operația suferită

Irinel Columbeanu, primele declarații despre operația suferită

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 862 views
Irinel Columbeanu, primele declarații despre operația suferită in Stiri Mondene

Irinel Columbeanu a suferit un AVC și, în consecință, a trebuit să fie operat de urgență. După ce și-a revenit în urma intervenției chirurgicale, acesta a acordat un interviu pentru wowbiz.ro și a vorbit despre cele întâmplate.

„Acum mă simt bine. A fost mai greu ieri, când a fost operația. Acum, totul e ok, sunt bine. Mâine mă externează”, a spus fostul om de afaceri pentru sursa menționată anterior.

Irinel Columbeanu, primele declarații despre operația suferită in Stiri MondeneÎn urmă cu un an, fostul milionar a mai trecut printr-o perioadă dificilă. Mai exact, vila acestuia de la Izvorani a luat foc. În acel moment, vila era disponibilă pentru închiriere sau pentru vânzare la un preț extrem de mare. Deși, atunci, un agent imobiliar a spus că nu putea dezvălui numele persoanei care o deținea, respectiva persoană a avut de suportat pagube mari.

Irinel Columbeanu, primele declarații despre operația suferită in Stiri Mondene„A fost un furt deghizat. Cred că au luat fresca pe care o știi. Nu s-a găsit nicio urma din frescă… Erau trei și toate trei puteau fi luate. Una dintre ele a fost și luată, când era și Monica, pentru un eveniment și apoi a fost pusă la loc. Grație tehnicii lui Bălașa, toate trei frescele puteau fi mutate”, a spus fostul om de afaceri în cadrul unei emisiuni televizate.

Irinel Columbeanu, primele declarații despre operația suferită in Stiri Mondene„Casa nu mai e a mea din 2009. Banca nu a câștigat niciodată această casă, nici nu avea cum. Lucrurile acestea au fost de mult judecate. Casa nu era asigurată. Nimeni nu poate câștiga nimic de pe urma acestui incendiu, nici măcar eu. Mi-a făcut foarte rău să văd ruinele, am văzut-o și puțin fumegând, dar mie mi-a rămas în minte așa cum era. La interior erau niște soluții tehnice care ar fi putut să constituie cauza incendiului”, a mai adăugat fostul soț al Monicăi Gabor, în urmă cu ceva timp, potrivit spynews.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed