Home Stiri Iubeste-ti viata si vei fi fericit!

Iubeste-ti viata si vei fi fericit!

autor Elena Yvette
536 vizualizari

Iubește-ți viața, pentru că este cel mai frumos cadou pe care l-am primit fiecare dintre noi! Unul neprețuit, a cărui valoare este incomensurabilă, imposibil de exprimat în cuvinte. Și, indiferent de ce ne oferă, bune sau rele, viața trebuie trăită la maximum și apreciată sub toate formele ei.

Este adevărat că avem momente de cumpănă, că experimentăm trăiri și situații pe care avem senzația că nu vrem sau nu vom mai reuși să le depășim, însă o facem întotdeauna și ne demonstrăm, atât nouă, cât și celorlalți, cât de puternici suntem și cât de mare este forța interioară a fiecăruia dintre noi. Sunt momente când ne simțim neputincioși, singuri sau simțim că nimic din ceea ce avem sau trăim în acel moment nu este ceea ce ne dorim, iar acest lucru ne deziluzionează, ne aduce tristețea în suflet și ne împiedică să ne mai bucurăm de fiecare clipă, să zâmbim la fiecare pas, să mergem mai departe cu speranță.

Iar toate aceste lucruri se întâmplă, de cele mai multe ori, pentru că uităm să apreciem ceea ce avem deja, fiind în permanență distrași de această dorință actuală de a avea din ce în ce mai mult, precum și de aceea de a ne compara încontinuu cu ceilalți, cu fericirea pe care o percepem în exterior. Uităm să mulțumim și să fim recunoscători pentru ceea ce avem și, din păcate, de cele mai multe ori, uităm complet de rugăciune, de conexiunea cu divinitatea, de conversațiile cu noi înșine, până la urmă.

Viața este extrem de frumoasă, iar acest lucru ține numai și numai de noi și de percepția noastră asupra ei. Importante nu sunt lucrurile care ni se întâmplă, ci maniera în care noi gestionăm momentele în sine și atitudinea pe care o adoptăm în urma acestora…

Trăiește frumos, umple-ți sufletul de sentimente și gânduri pozitive, iar binele și fericirea vor veni de la sine.  Nu uita că ceea ce oferi vei primi și tu! Și ai încredere în tot ceea ce îți pregătește viața, acest cadou minunat, primește orice întâmplare cu brațele deschise și păstrează-ți credința și speranța că fiecare nouă zi îți va dărui momente și experiențe minunate!

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies