HomeStiri Oana Sîrbu a spus adevărul despre idila din perioada când filmase „Liceenii”. De cine a fost îndrăgostită artista

Oana Sîrbu a spus adevărul despre idila din perioada când filmase „Liceenii”. De cine a fost îndrăgostită artista

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views 2 minute timp de citit

După 34 de ani de la apariția fenomenului Liceenii, Oana Sârbu, cea care a interpretat-o pe Dana, a spus adevărul în legătură cu presupusa idilă dintre ea și partenerul său din film, Ștefan Bănică jr., care l-a interpretat pe Mihai.

Artista de 51 de ani a declarat că la acea vreme era îndrăgostită nu de Ștefan Bănică jr., după cum și-ar fi dorit fanii, ci de Laurențiu Cazan, pentru care făcuse o pasiune încă de când avea 14 ani.

Atât ea, cât și colegele ei de clasă îl admirau nespus pe Laurențiu Cazan, ce acum are 61 de ani, care la acea vreme era în vogă.

Oana Sîrbu a declarat că Laurențiu Cazan a fost prima ei iubire, deși știa că nu ar fi avut vreo șansă de a fi cu el.

10

„Aveam vreo 14 ani când Laurențiu a devenit idolul meu și al multora dintre elevele Liceului de Filologie-Istorie Iulia Hașdeu din București, unde am învățat.

Aparițiile lui de început, perioada când l-am văzut primele dăți în emisiunile televiziunii, la regretatul Titus Munteanu, cred că la «Stelele muzicii și dansului», ne tulburau auzul, simțurile.

11

M-am îndrăgostit de acest mare artist, a fost prima mea dragoste.

Încă sunt mândră de el, de ceea ce a însemnat trecerea sa prin adolescența și activitatea mea artistică, dar și prin emoția sufletului meu”, a precizat Oana Sîrbu.

„Laurențiu ne-a răvășit cu apariția lui în luminile reflectoarelor.

Era o perioadă când băieții mai nonconformiști erau obligați să-și prindă părul cu agrafe, să nu se vadă că au părul lung, îmi amintesc de Vasile Șeicaru, Ștefan Hrușcă.

Laurențiu Cazan a scăpat așa, iar noi, fetele cu rochii sub genunchi, eram fermecate la fiecare cântec al său!”, a adăugat artista.

Aceasta a reușit și să cânte împreună cu idolul ei, iar momentele respective au fost printre cele mai frumoase pe care le-a trăit.

„Nu mi-aș fi închipuit că vor exista momente unice, să urc pe scenă alături de Laurențiu Cazan, la 36 de ani după ce el și muzica sa au apărut în viața mea!

Am cântat «Uită tristețea», piesa cu care m-a fermecat și cu care s-a lansat prin ’83”, a mai spus Oana Sîrbu…

Sursa: libertatea.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed