HomeStiri Mondene Iuliana Marciuc a slăbit spectaculos. „Am întinerit cu 12 ani”

Iuliana Marciuc a slăbit spectaculos. „Am întinerit cu 12 ani”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
Iuliana Marciuc in Stiri Mondene

Iuliana Marciuc, în vârstă de 51 de ani, a reușit să slăbească opt kilograme și arata foarte bine. Vedeta se simte acum minunat și a decis să împărtășească detalii despre situația prin care a trecut.

Iuliana Marciuc in Stiri Mondene

Aceasta a fost șocată atunci când medicul i-a spus că vârsta sa metabolică este mai înaintată cu șapte ani față de cea din buletin, iar soluția a fost o schimbare a stilului de viață. Mai exact, a trebuit să piardă în greutate, astfel că a urmat o dietă.

„M-am mobilizat în a mă duce prima dată la o consultaţie unde mi s-a făcut pe calculator o evaluare şi lovitură, vreo şapte ani în plus faţă de vârsta mea. Vârsta metabolică, da? Exact…  După aceea, o altă lovitură a fost când m-am dus la doctor şi doctorul foarte drăguţ mi-a spus «Jos kilogramele!”. Eu care mă consideram… nu grozavă, dar oricum nu obeză. Deci nu aveai probleme, îţi plăcea de tine aşa cum erai?  Sincer.. uneori, când făceam poze sau filmam mă gândeam că trebuie să îndrept spatele şi să am grijă să nu se vadă burta, ceea ce nu îmi plăcea, dar era bine… Oricum, am fost şocată când mi-a spus «Jos kilogramele»”, a declarat Iuliana Marciuc.

Iată care este secretul Iulianei Marciuc cu ajutorul căruia a slăbit opt kilograme în mai puțin de șase luni:

„Am dat jos opt kilograme, am întinerit cu 12 ani, ceea ce este.. Deci acum am vârsta metabolică mult mai mică decât vârsta mea. Deci în mai puţin de şase luni? Da, din 15 septembrie şi în decembrie nu am reuşit să ies la sală, deşi a fost deschis. Am mai lipsit puţin şi după Anul Nou şi am mai lipsit puţin şi în februarie, iar cu toate astea nu m-am îngrăşat la loc şi continui să merg. Merg de trei ori pe săptămână la sală, doar o oră, ceea ce este extrem de puţin pentru cât este de eficient. Ce înseamnă o oră din viaţa noastră.. ceea ce mi se pare wow. Respect ceea ce am învăţat la prima şedinţă de nutriţie, şi anume felul în care să arate farfuria. Farfuria trebuie să arate cu o bucată de carne la fiecare masă, puţin verde şi de dimensiunea pumnului este carbohidrantul şi numai la masa de după antrenament, în rest, deloc. Nu mai mănânc pâine decât dimineaţă”, a adăugat Iuliana Marciuc…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed