Home Stiri Jennifer Garner, primele declaraţii după divorţul de Ben Affleck: “A rămâne măritată a fost o mare prioritate pentru mine!”

Jennifer Garner, primele declaraţii după divorţul de Ben Affleck: “A rămâne măritată a fost o mare prioritate pentru mine!”

autor Elena Yvette
641 views 2 minute timp de citit

După un mariaj de 10 ani, Jennifer Garner a vorbit pentru prima dată despre cum a fost căsnicia sa alături de Ben Affleck.

425_ben_affleck_jennifer_ga

Se pare că Jennifer Garner a reuşit să treacă peste divorţul de Ben Affleck. Asta deşi actriţa şi-a iubit foarte mult soţul.

“Nu a fost o căsătorie de ochii lumii. A rămâne măritată a fost o mare prioritate pentru mine. Dar nu a mai funcţionat. Nu am fi putut avea cei 3 copii şi tot ceea ce a fost între noi. El este dragostea vieţii mele”, a mărturisit vedeta.

Deşi au divorţat, Jennifer Garner nu are resentimente. “Nu m-am căsătorit cu actorul, ci cu omul. Este strălucitor, carismatic, generos. Dar este şi un tip complicat. Am spus-o mereu: <<când soarele lui străluceşte peste voi, simţiţi acest lucru. Dar când soarele străluceşte în altă parte, se face frig. Poate să apară o umbră atât de mare…>>”, a mai adăugat actriţa.

Drept răspuns la zvonurile care o dădeau vinovată pentru despărţire pe buna copiilor, Jennifer a declarat că: “Eram despărţiti de luni bune când am auzit vorbindu-se despre această poveste”.

jennifer2

jennifer3

Sursa foto: Hepta

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies