HomeStiri Mondene Vrei să arăţi bine primăvara aceasta? Carmen Brumă îţi spune ce trebuie să faci!

Vrei să arăţi bine primăvara aceasta? Carmen Brumă îţi spune ce trebuie să faci!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
11887935_995102083862935_5651840049838232443_n_426x640 in Stiri Mondene

E tot timpul în formă, asta deşi a devenit de curând mamă. Carmen Brumă arată extrem de bine, iar acum a dorit să ne împărtăşească din regulile pe care le urmează pentru avea un corp de invidiat.

carmen bruma 1

“Evident că aceste soluţii dau roade doar daca aveţi grijă să reduceţi controlat numărul zilnic de calorii”, ne sfătuieşte vedeta pe blog-ul său.

1. Faceţi mişcare în mod constant şi încercaţi să vă măriţi masa musculară. Muşchii consumă energie chiar şi în repaus şi vă permit să mâncaţi mai mult fără să vă îngrăşaţi. Încercaţi să faceţi mişcare în aer liber, mai ales când este rece. Este dovedit că activităţile fizice în aer rece cresc arderile interne şi topesc grăsimea .

2. Mancaţi de 3 ori pe zi şi evitaţi zahărul, alcoolul şi grăsimile hidrogenate. Nu neglijaţi alimentele bogate în proteine animale, cu puţine grasimi (peşte slab, curcan) pentru că au cel mai mare efect termic (organismul consumă o cantitate mare de energie pentru digestia şi metabolizarea lor).

3. Dormiţi suficient! Cel mai bun somn este între orele 22-6 dimineaţa. Lipsa somnului şi stresul determină o creştere a hormonului cortizol care stimulează depunerile de grăsime.

4. Consumaţi zilnic un suc pentru intensificarea arderilor din fructe şi condimente care accelerează metabolismul.

carmen bruma 2

Sursa foto: facebook.com

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed