HomeStiri Mondene Klaus Iohannis, mesaj pentru familiile militarilor omorâţi pe front

Klaus Iohannis, mesaj pentru familiile militarilor omorâţi pe front

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 755 views
Klaus-Iohannis1 in Stiri Mondene

Ţara noastră face parte din NATO (Tratatului Atlanticului de Nord) de 12 ani. Cu ocazia sărbătoririi a 12 ani de aderare la NATO, preşedintele actual, Klaus Iohannis, a transmis ieri un mesaj special pentru familiile militarilor care şi-au pierdut viaţa în timp ce erau pe front. 

Klaus-Iohannis1

”Aniversăm astăzi Ziua NATO în România, 12 ani de când am devenit membri cu drepturi depline ai Alianței Nord-Atlantice, unul dintre cele mai remarcabile succese ale politicii noastre externe contemporane. În aceste momente, se cuvine să aducem, în primul rând, un pios omagiu militarilor români care s-au jertfit pentru valorile și principiile lumii democratice, în cadrul misiunilor și operațiilor Alianței. Exemplul lor de curaj şi devotament, felul în care şi-au slujit ţara necondiţionat, chiar cu preţul propriei vieţi, reprezintă repere de demnitate şi onoare pentru noi toţi.
România privește cu încredere, în perspectiva Summitului NATO din iunie de la Varșovia, consolidarea relației transatlantice şi promovarea valorilor euro-atlantice în vecinătate, pentru asigurarea unui mediu de securitate stabil și predictibil”, a mărturisit Iohannis.

Sursa photo: ancheteonline.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed