Home Stiri Lidia Buble și-a îndeplinit toate dorințele, mai puțin una. „E pe cale să se îndeplinească”

Lidia Buble și-a îndeplinit toate dorințele, mai puțin una. „E pe cale să se îndeplinească”

autor Buinoschi Andreea
184 vizualizari
loading...

Lidia Buble este o cântăreață foarte apreciată din România și care a muncit foarte mult pentru a ajunge unde este. În prezent, aceasta se bucură de o carieră de succes în România, dar, conform spuselor sale, mai are de trecut un hop și poate fi, cu adevărat, împlinită.

2

Aceasta își dorește să aibă succes și pe planul internațional și, tocmai din acest motiv, muncește foarte mult. „Singura dorință neîmplinită momentan, dar pe cale să se îndeplinească, este o carieră internațională. Chiar dacă am avut piese super difuzate în țară, acum trecem oceanul și, încet-încet, începem să avem succes pe piața latino, cu sprijinul Cat Music Spain și inițiativele lor pe plan intențional”, a declarat artista.

3

Lidia a făcut multe sacrificii pentru a putea ajunge unde este astăzi și susține că deciziile luate au fost cele mai bune: „Venisem să îmi continui studiile și mi-am dat seama că este destul de greu, totul costa dublu, de la chirie până la mâncare. Am muncit din prima zi, încă de când am ajuns în București. Am fost bonă un an și jumătate, am fost reprezentant la un brand auto. Lucrurile acestea m-au întărit, iar fiecare job m-a făcut să fiu mândră de mine, atât timp cât am muncit pentru fiecare bănuț în parte și nu mi-a fost rușine cu niciun job pe care l-am avut”, a mai spus aceasta.

4

În continuare, Lidia a spus că dorința de a munci i-a fost insuflată încă din copilărie, deoarece a trăit într-o familie modestă: „Nu putem vorbi, neapărat, despre lipsuri financiare. Noi eram 11 copii, iar părinții întrețineau întreaga familie dintr-un singur salariu și o mică afacere. Nu cred că am dus-o mai rău decât alții, dar, cu siguranță, nici mai bine. Asta ne-a învățat să apreciem valoarea banului, să știm că nu ni se cuvine totul și că trebuie să muncim pentru lucrurile pe care ni le dorim”…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies