HomeStiri Mondene Lili Sandu a dezvăluit de ce s-a mutat în America

Lili Sandu a dezvăluit de ce s-a mutat în America

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/03/lili-sandu-dezvaluit-de-ce-s-mutat-america.jpg

Lili Sandu a locuit peste Ocean aproape șapte ani, dar abia acum a dezvăluit ce a determinat-o să se mute acolo, dar și cum și-a schimbat stilul de viață în Los Angeles.

lili-sandu-dezvaluit-de-ce-s-mutat-america

De dragul actoriei, Lili Sandu a ales să se mute peste Ocean, în Los Angeles. Însă vedeta abia acum a dezvăluit, într-o postare pe blogul personal, cum s-a îndrăgostit de orașul care i-a schimbat stilul de viață.

„În urmă cu mai bine de șase ani, mai exact pe 2 ianuarie 2010, viața mea avea să se schimbe… Îmi aduc aminte că era ora 5 dimineața, eram în drum spre aeroport și privind pe geamul înghețat am simțit cum o lumină caldă îmi învăluia corpul – nu m-am împotrivit acelui sentiment și nici nu am încercat să caut un motiv sau un răspuns, doar l-am simțit. Pentru prima dată nu îmi era frică de schimbare (…). Los Angeles m-a impresionat pentru minunatele locuri și numeroasele oferte de a-ți petrece timpul, pentru faptul că puteam ajunge în 20 de minute din cartierul în care locuiam, la ocean, pe care îl ador și care îmi dă o stare de liniște, dar în special pentru viziunea pe care ți-o oferă, pentru sentimentul de un nou început și ideea de loc în care te poți dezvolta, poți învăța lucruri noi sau îți poți descoperi pasiuni de care nu aveai habar… un loc care te face să cauți înăuntrul tău și să te întrebi: ce vreau? ce îmi place cu adevărat?

În cazul meu a fost actoria, care este ca o terapie pentru mine. Totodată m-a făcut să deschid capitole din viața mea pe care le credeam uitate sau cel puțin încuiate pentru totdeauna… Apoi au fost cursurile de nutriție integrativă, care m-au îndreptat către un mod de viață sănătos și care m-au ajutat să înțeleg secretele de frumusețe ale celebrităților de la Hollywood. Dar despre acestea vă voi povesti mai multe în articolele care vor urma”, a scris Lili Sandu pe blogul personal…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed