HomeStiri Mondene Mara Banica, profund indurerata dupa despartirea de iubit: „Iti multumesc pentru acesti cinci ani minunati”

Mara Banica, profund indurerata dupa despartirea de iubit: „Iti multumesc pentru acesti cinci ani minunati”

autor Sidorov Olga
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
Mara Banica, profund indurerata dupa despartirea de iubit „Iti multumesc pentru acesti cinci ani minunati"

Cunoscuta jurnalistă Mara Bănică a uimit pe toată lumea cu un mesaj postat de pagina de socializare, în care anunță că s-a despărțit de iubitul ei.

Mara Banica, profund indurerata dupa despartirea de iubit „Iti multumesc pentru acesti cinci ani minunati"

Mara Bănică a fost într-o relație cu Răzvan timp de cinci ani. Au avut o relație foarte discretă și, atât cât au putut, și-au ținut legătura departe de ochii răutăcioși ai publicului.

Mara Bănică a postat un mesaj șocant pentru cei care îi sunt prieteni reali sau virtuali

Proaspăt întorși dintr-o vacanță în Cipru, Mara Bănică și iubitul său, Răzvan, au luat-o pe drumuri separate. Jurnalista a scris pe Facebook un mesaj foarte emoționant din care i se citește durerea.

Mara Banica, profund indurerata dupa despartirea de iubit „Iti multumesc pentru acesti cinci ani minunati"
„Dragă Răzvan, îți mulțumesc pentru acești cinci ani minunați în care ai stat alături de noi. În lumea asta atât de mare, oameni adevărați sunt puțini, iar tu mi-ai arătat în fiecare clipă că ești unul dintre ei. Dumnezeu mi-a îngăduit să te găsesc și am să îi mulțumesc întreaga viață pentru asta. Habar nu am ce ne va aduce viitorul fiecăruia dintre noi, dar știu sigur că îți vreau tot binele din lume. Și sunt convinsă că și tu vrei aceleași lucruri pentru mine și pentru Dima.

Te iubim tare, tare, așa cum și tu ne iubești, sunt sigură. Faptul că nu mai formăm o pereche nu înseamnă decât un alt capitol din viețile noastre, mai frumos și mai înțelept. Acum mi-aș dori să zâmbești, te rog, pentru că vreau să-ti spun «E, na! Asta nu e bine!». 🙂

Ai grijă de tine și când ți se face dor de noi, știi că rămânem oricum familia ta. ❤️ În final, vreau să-mi rog colegii din presă să trateze cu decență acest moment. Mulțumesc”, a scris Mara Bănică pe Facebook…

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed