Maria Constantin a împlinit 32 de ani


123

Îndrăgita cântăreață de muzică populară Maria Constantin a împlinit pe data de 12 martie frumoasa vârstă de 32 de ani.

Prin intermediul telefonului, aceasta a făcut mărturisiri în cadrul emisiunii Star Matinal și a spus care este cea mai arzătoare dorință a sa la ceasul aniversării.

„Chiar azi lansez o melodie și mă bucur din suflet de toți oamenii care mă apreciază și mă iubesc și 32 de ani este așa o vârstă…Petrec prin muncă, chiar acum mă pregătesc să merg la facultate, evenimente, că este luna martie. Aștept și eu să ajung acasă să mă liniștesc puțin și să petrec alături de familie și de prieteni dragi.

Ziua asta, în momentul de față, mă găsește mai puternică ca niciodată, sănătoasă, împlinită, fericită și Doamne ajută să adun și mai multe lucruri bune! Nu-mi doresc decât să păstrez tot ce am acumulat până acum, Doamne ajută să mă țină Dumnezeu în putere să realizez cât mai multe! Profesional, vreau să termin facultatea cu 10, urmează și masterul, aceleași lucruri le voi spune și la 33, și la 34 de ani…

Singurul lucru pe care mi-l doresc este să am mai mult timp pe care să-l petrec cu familia, cu copilul, cu mama, cu cei dragi mie. Când ești artist, trebuie să mai pleci și atunci timpul pentru viața personală este unul destul de limitat dar încerc să le fac pe toate, să le împart.

M-am trezit de dimineață și prima care mi-a urat «La mulți ani!» a fost mama. Pe locul doi au fost prietenii mai apropiați. Ideea este că îmi țin departe de ochii lumii viața mea personală”, a spus Maria Constantin…

Citește și:  Tic-tac! Iată care este ora cea mai târzie la care se poate bea cafeaua, potrivit medicilor

Frumoasa blondă a divorțat în ianuarie 2018 de omul de afaceri Marcel Toader, iar începând cu toamna anului trecut și-a refăcut viața și trăiește o minunată poveste de iubire împreună cu fotbalistul Dacian Varga, în vârstă de 34 de ani.

loading...