Marilyn Monroe însărcinată în câteva luni. Singurele fotografii cu vedeta

Share

Marilyn Monroe a rămas în istorie ca fiind una dintre cele mai frumoase femei care au existat vreodată. Cu toate acestea, puțini știu că a fost de câteva ori însărcinată. Primele imagini cu vedeta în postura de viitoare mămică au fost date publicității.

Șase fotografii în care celebra actriță Marilyn Monroe apare însărcinată au fost date publicității pentru prima dată. Se pare că acestea au fost în posesia unei prietene foarte bune a vedetei, Frieda Hull. Se pare că imaginile în care lui Marilyn Monroe i se vede foarte bine burtica de gravidă ar fi fost făcute în vara anului 1960.

În fotografiile cu pricina, vedeta apare în afara studiourilor Fox Studios aflate în New York, unde se filma „The Misfits”. Potrivit confidentei Frieda Hull, tatăl copilului nu ar fi fost Arthur Miller, cel cu care Marilyn Monroe ar fi fost căsătorită la momentul respectiv. Actrița a rămas însărcinată după o idilă pe care a avut-o cu Yves Montand. Cei doi au fost colegi de platou în filmul „Let’s Make Love” și s-a zvonit la momentul respectiv că dragostea din film s-a consumat și în afara filmărilor.

Însă copilul mult dorit de actriță s-a stins prematur la scurt timp după ce au fost realizate fotografiile. Ba mai mult, Marilyn Monroe ar fi suferit mai multe avorturi spontane din cauza unei boli numite endometrioză. Această afecțiune provoacă, pe lângă dureri menstruale puternice, și avorturi spontane. Actrița nu a avut niciodată un copil, cu toate că și-ar fi dorit.

Cele șase fotografii au fost scoase la licitație anul trecut. Acestea au fost adjudecate de către Tony Michaels pentru suma de 2.240 de dolari, care a și intitulat colecția „Pregnant slides”. Acesta a declarat că fosta confidentă a lui Marilyn Monroe s-a declarat mândră că a putut păstra secrete pentru atâta vreme aceste imagini…

marilyn-monroe-insarcinata-cateva-luni-singurele-fotografii-cu-vedeta6 marilyn-monroe-insarcinata-cateva-luni-singurele-fotografii-cu-vedeta1 marilyn-monroe-insarcinata-cateva-luni-singurele-fotografii-cu-vedeta5 marilyn-monroe-insarcinata-cateva-luni-singurele-fotografii-cu-vedeta4 marilyn-monroe-insarcinata-cateva-luni-singurele-fotografii-cu-vedeta marilyn-monroe-insarcinata-cateva-luni-singurele-fotografii-cu-vedeta

Sursa foto: viva.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news