HomeStiri Mondene Mărturisiri şocante despre viaţa lui Prince! „Avea nevoie de droguri ca să se simtă confortabil în preajma oamenilor!”

Mărturisiri şocante despre viaţa lui Prince! „Avea nevoie de droguri ca să se simtă confortabil în preajma oamenilor!”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/04/Prince.jpg

Un bărbat care îi vindea droguri lui Prince a povestit pentru publicaţia Daily Mail că artistul era dependent de aceste substanţe de mai bine de 25 de ani.

Prince

Prince, artistul american ce s-a stins din viaţă în urmă cu un an, era dependent de stupefiante. Mai mult, cântărețul cheltuia chiar şi 40 de mii de dolari pe o singură tranzacţie, pentru a-şi face stocul pe șase luni. Mai multe detalii cu privire la viciul starului a oferit Doctorul D., un bărbat care este cunoscut a fi dealerul vedetelor.

„Prima dată l-am cunoscut pe Prince în 1984, în timp ce filma la pelicula <<Purple Rain>> și deja era un mare dependent de opiacee, fiind un mare consumator. Avea nevoie de droguri pentru că era foarte nervos, devenea nervos și într-o cameră în care se aflau doar cinci oameni… lua aceste substanțe narcotice ca să se simtă confortabil în preajma oamenilor. Îi era frică să iasă în fața publicului, se temea să vorbească cu oamenii și nu-i plăcea să urce pe scenă. El a fost cel mai rău caz al persoanelor cu trac de scenă pe care l-am văzut vreodată”, a povestit bărbatul.

Sursa foto: chicagonow.com

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed