Home Stiri Mondene Medicul Monica Pop, reacție în urma dramei suferite de Andreea Bălan: „Medicii – minuni dumnezeiești”

Medicul Monica Pop, reacție în urma dramei suferite de Andreea Bălan: „Medicii – minuni dumnezeiești”

autor Negriu Elena
765 views

După ce Andreea Bălan a suferit o complicație rară în timpul operației de cezariană, făcând un stop cardio-respirator, iar medicul care se ocupa de cazul său a reușit să o resusciteze, cunoscutul medic Monica Pop și-a manifestat părerea pe pagina sa de Facebook, unde a adus laude la adresa colegilor de breaslă.

Îndrăgita doctoriță a dorit să puncteze importanța medicilor adevărați care fac tot ce pot pentru a salva viața pacienților, precum și că fiecare viață salvată reprezintă un miracol.

„MEDICII – MINUNI DUMNEZEIEȘTI! SĂ POȚI REPORNI O INIMĂ – MIRACOL! ȘTIINȚĂ ȘI CURAJ MARE!! SĂ AI ÎN MÂNĂ O VIAȚĂ ȘI S-O POȚI SALVA! VĂ IMAGINAȚI CE E ÎN INIMA MEDICULUI ÎN ASEMENEA CLIPE? ȘI ÎNCĂ MULT DUPĂ?! ANDREEA BĂLAN TRĂIEȘTE! ȘI GABRIEL COTABIȚĂ! ȘI FLORIN BUSUIOC! ȘI MULȚI, MULȚI ALȚII!

Datorită unuia din cei mulți și dedicați medici români, fetițele Andreei Bălan au mamă! El și echipa lui le-au dăruit-o! M-aș bucura ca unul din numele micuței prințese să fie asemănător cu cel al medicului care a repornit inima mamei ei. E o sugestie! Ar merita! Noi, colegii de breaslă, ne înclinăm în fața lui și a tuturor celor care dau viată și sănătate, medici din toate specialitățile! Cu anesteziștii în frunte!

A primi viață de la alt om e un adevarat miracol! Am asistat la asemenea momente de-a lungul carierei! Încă de studentă! Tensiune imensă! Liniște! Se aud doar comenzile scurte ale medicului reanimator! Când inima repornește și se menține, LACRIMI de BUCURIE și APLAUZE! E o minune! Când nu… Bravo, domnule Doctor! Bravo întregii echipe! Bravo, medici romani! Cu suflet, multă știință și curaj! Milioane de oameni din țara asta și din multe altele trăiesc sănătoși datorită acestor oameni! Pentru anii mulți și grei petrecuți în biblioteci și spitale, pentru nopțile de gardă grele și epuizante, merită din plin mult respect și aprecieri! Cum ar fi fără ei? Un asemenea eveniment terminat cu bine produce medicului un mare stres, dar și o bucurie imensă!”, a scris aceasta…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed