HomeStiri Mondene Mihaela Rădulescu a îmbrățișat-o și a complimentat-o pe Andreea Marin

Mihaela Rădulescu a îmbrățișat-o și a complimentat-o pe Andreea Marin

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 885 views
Mihaela Rădulescu a îmbrățișat-o și a complimentat-o pe Andreea Marin in Stiri Mondene

Andreea Marin a câștigat cel de-al doilea sezon al emisiunii Masked Singer. Aceasta s-a ascuns sub masca Muma Pădurii și a plecat acasă cu premiul cel mare. Ce este și mai surprinzător este faptul că Mihaela Rădulescu a felicitat-o pe Andreea Marin, în ciuda faptului că cele două sunt în conflict de ani de zile.

„Nu, nu pot să cred așa ceva! Deci nu cred! Șapte ediții am zis că e bărbat, după care, m-am prins că nu e. În șapte ediții m-ai păcălit. Ne-ai păcălit pe toți… am fost toți în toate direcțiile”, a spus Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu a îmbrățișat-o și a complimentat-o pe Andreea Marin in Stiri Mondene„Muma Pădurii, un rol greu, o asumare totală și o interpretare impecabilă! Well done, Andreea!”, a continuat aceasta felicitările, în mediul online.

„A fost onorant faptul că v-ați gândit la un mare actor sau la o mare actriță. Dificil a fost să fac vocea asta masculină sau să nu vorbesc moldovenește. Inna a fost pe aproape, de când a zis că mă urmărește pe Instagram, cu grădina… de atunci, n-am mai postat nimic.

Mihaela Rădulescu a îmbrățișat-o și a complimentat-o pe Andreea Marin in Stiri MondeneNu există, nu puteam să risc așa ceva. Nimic, nimic. Și îmi cer scuze față de Violeta și față de partenerul meu de viață, n-am putut să le zic adevărul. Ei știau că fac un proiect special”, a spus și câștigătoarea, fiind întrebată care a fost cel mai greu moment.

Mihaela Rădulescu a îmbrățișat-o și a complimentat-o pe Andreea Marin in Stiri Mondene„Un personaj ca acesta atrage atenția altfel dacă e bine interpretat, nu e ușor de uitat, are resurse nebănuite, nu plictisește, se reinventează mereu, spre surprinderea publicului. Și o necesitate a acestui format TV era să păstrezi misterul. Știam că a mă îndepărta de ceea ce oamenii sunt obișnuiți să vadă în mine înseamnă o șansă în plus pentru personajul meu de a ajunge cât mai aproape de finală, dar recunosc, deși sunt o fire competitivă, nu mă așteptam chiar să câștig”, a mai declarat Andreea Marin, conform cancan.ro.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed