HomeStiri Mondene Mihaela Rădulescu le dă peste nas celor care vorbesc despre operațiile sale estetice

Mihaela Rădulescu le dă peste nas celor care vorbesc despre operațiile sale estetice

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 879 views
Mihaela Rădulescu le dă peste nas celor care vorbesc despre operațiile sale estetice (1) in Stiri Mondene
  • Mihaela Rădulescu va împlini, în scurt timp, 53 de ani, dar nu îi arată deloc.
  • Aceasta a apelat la mai multe intervenții estetice și nu s-a ferit niciodată din a recunoaște acest lucru.
  • Prezentatoarea a spus ce părere are despre discuțiile pe această temă.

Mâine, Mihaela Rădulescu va împlini vârsta de 53 de ani. Aceasta arată foarte bine pentru anii pe care îi are și este foarte des admirată pentru corpul ei. De-a lungul timpului, au existat foarte multe discuții despre modul în care aceasta se întreține, dar și despre operațiile estetice la care a apelat.

Deși unii o felicită pentru curajul de care a dat dovadă, alții o critică, deoarece susțin că frumusețea naturală ar trebui păstrată și că nu ar fi trebuit să intervină cu nimic.

Mihaela Rădulescu le dă peste nas celor care vorbesc despre operațiile sale estetice (2) in Stiri Mondene

Ce are de spus Mihaela Rădulescu despre intervențiile chirurgicale?

„Nu mă interesează că sunt criticată pentru operațiile estetice! E foarte bine ca fiecare să aibă păreri sincere, iar eu le-am explicat de fiecare dată, am pus și pe Instagram de fiecare dată când am făcut un microlifting chirurgical, am povestit de fiecare dată când m-am dus să-mi fac injecții intravenoase, le povestesc pe toate. Când mi-am schimbat nasul, a știut toată țara. Deci, ceea ce am simțit nevoia să fac am făcut, nu am găsit de cuviință să dau explicații suplimentare.

Mihaela Rădulescu le dă peste nas celor care vorbesc despre operațiile sale estetice (3) in Stiri MondeneCui m-a întrebat, i-am explicat. Cine vrea să povestească și să inventeze operații care n-au existat, aia înseamnă deja răutate și prostie. Cine vrea să afle o poate face foarte simplu, iar eu sunt un mare fan al lucrurilor pe care le putem face pentru noi și spre binele nostru. Și le fac de câte ori o să am chef”, a spus aceasta pentru cei de la viva.ro.

Mihaela Rădulescu le dă peste nas celor care vorbesc despre operațiile sale estetice (4) in Stiri Mondene

Prezentatoarea a vorbit despre viața pe care o are la Monaco

În urmă cu mai mulți ani, Mihaela Rădulescu a luat decizia de a se muta la Monaco. Aceasta vine în România doar pentru a prezenta diferite emisiuni sau evenimente și atunci când are câte ceva de rezolvat. În cadrul unui interviu pe care l-a acordat în urmă cu ceva timp, aceasta a mărturisit că petrece mult timp alături de partenerul ei și călătorește cu el ori de câte ori are ocazia.

Atunci când nu este nevoită să facă aceste lucruri, Mihaela Rădulescu a recunoscut că este femeie de casă și se ocupă singură atât de cumpărături, cât și de mâncare. Mai mult decât atât, aceasta a mărturisit că adoră să gătească și foarte des își cheamă prietenii la ea la masă.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed