HomeStiri Mondene Mihai Bobonete, despre problemele cauzate de serialul „Las Fierbinți”: „Stări de anxietate și depresie”

Mihai Bobonete, despre problemele cauzate de serialul „Las Fierbinți”: „Stări de anxietate și depresie”

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 784 views
Bobonete, înjurat de Andra la TV „Ce te fe pe tine grija” in Stiri Mondene

Mihai Bobonete a stat de vorbă cu cei de la viva.ro despre cum a devenit celebru, dar și despre ceea ce înseamnă proiectul Las Fierbinți, proiect ce are și părți negative, despre care nu s-a ferit să vorbească.

Mihai Bobonete, despre problemele cauzate de serialul „Las Fierbinți” „Stări de anxietate și depresie” in Stiri Mondene„Celor care cred că celebritatea m-a lovit peste noapte le spun doar că sunt în direcția opusă a adevărului, pentru că nu vreți să știți prin câte am trecut la începuturile mele în București. A fost greu, dar am reușit să răzbesc și să-mi croiesc propriul drum. Viața mea de până acum poate fi un subiect de scenariu de film de Bollywood. E, oarecum, scenariul clasic cu băiatul care e încercat la greu, dar care primește ceva de la cineva și reușește să răzbată. Stand-up comedy este propulsia mea în carieră și forma mea de autoterapie.

Mihai Bobonete, despre problemele cauzate de serialul „Las Fierbinți” „Stări de anxietate și depresie” in Stiri MondeneNu a fost niciun casting. Serialul a pornit de la poveștile noastre de pe la țară. Mai târziu, se pune carnea pe personajele de astăzi și, cu ajutorul lui Mimi Brănescu, devenim ceea ce suntem acum. De altfel, și încrederea pe care Dragoș Buliga (producătorul și regizorul serialului) a investit-o în noi, în ăștia zece ani de filmări, a fost la fel, un stâlp de rezistență a ceea ce este azi «Las Fierbinți».

Mihai Bobonete, despre problemele cauzate de serialul „Las Fierbinți” „Stări de anxietate și depresie” in Stiri MondeneCam opt luni pe an, de la 5.45 la 20.00, fix cum ați citit. Cam 30.000 de pagini de text învățate în zece ani de filmări, cam niște păr alb la toată lumea și câteva zeci de insomnii sau stări de anxietate și depresie, dar, în rest, bine… vorba lui Cuzin: duc piciorul târâș, mă înjunghie puțin pe la spate, am măselele puțin cariate, dar nu-i nimic… A, și îmi țiuie urechile la 6 fix, în fiecare zi, și nu mai văd nici de aproape și nici de la distanță, dar, în rest, sunt bine”, a spus Bobonete în cadrul unui interviu acordat celor de la viva.ro…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed