HomeStiri Mondene Mirela Vaida a publicat dovada că este amenințată: „Te zdrobesc în bătaie până la oase”

Mirela Vaida a publicat dovada că este amenințată: „Te zdrobesc în bătaie până la oase”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 831 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/04/Mirela-Vaida-a-publicat-dovada-ca-este-amenintata-„Te-zdrobesc-in-bataie-pana-la-oase-3.jpg

Recent, Mirela Vaida a făcut publice câteva mesaje de amenințare venite din partea unei femei care, în mediul online, folosește numele „Magdalena Șerban”.

„Astăzi, o să fac publice mesajele pe care le-am primit pe YouTube, la diversele mele vlogguri, de la o persoană care se intitulează «Magdalena Șerban». Vă avertizez că imaginile și informațiile vă pot afecta emoțional!”, a spus Mirela Vaida, potrivit cancan.ro.

Mirela Vaida a publicat dovada că este amenințată „Te zdrobesc în bătaie până la oase” in Stiri Mondene

„Hai că vezi tu în 16 ani. / Din cauza ta am avut reacțiile alea violente la Jilava, să vezi tu… cu ziua în care te-ai născut, de nu te zdrobesc în bătaie până la oase. / Abia aștept să ne întâlnim după ce voi fi eliberată”, sunt mesajele de amenințare făcute publice de către prezentatoarea de la Acces Direct.

Conform unor surse judiciare, agresoarea Mirelei Vaida ar fi vrut, de fapt, că o atace pe Simona Gherghe, fosta prezentatoare a emisiunii Acces Direct. Mirela a fost victima colaterală, relatează cei de la gândul.ro.

Mirela Vaida a publicat dovada că este amenințată „Te zdrobesc în bătaie până la oase” in Stiri Mondene

La doar câteva zile după ce a fost atacată, Mirela a mărturisit că, deși multă lume crede că totul a fost regizat, nu va încerca să demonstreze contrariul. Mai mult decât atât, vedeta a adăugat faptul că nu doar ea este în pericol, ci și copiii ei sunt amenințați, iar situația este mult mai gravă decât pare.

„Nu vreau să conving pe nimeni de nimic, mulți oameni cred că ce mi s-a întâmplat mie e o făcătură. Nu pot să cred că oamenii spun că eu și echipa noastră am luat o femeie bolnavă cu acte, ăsta e adevărul, și am pus-o să se dezbrace și să facă așa ceva. Mi se pare că nu mai e pic de empatie, că s-a dezvoltat religia urii și că noi, persoanele publice, am ajuns ținta lor. Vreau să vă spun că, înainte de a fi o persoană publică, sunt un om obișnuit.

Mirela Vaida a publicat dovada că este amenințată „Te zdrobesc în bătaie până la oase” in Stiri Mondene

Am și eu familie și este păcat să confundați prezentatorul cu emisiunea sau anumite subiecte care nu vă plac. Noi suntem doar cei care vă prezintă subiecte aduse de alții în redacție. Nu suntem dumnezei, suntem oameni ca voi, dar ne înjurați și ne doriți moartea copiilor noștri. E dorința dumneavoastră, faceți ce vreți în mediul online, dar, când sunt atacată și viața copiilor mei e în pericol, nu pot să tac, trebuie să mă apăr. Am trei copii de crescut (…). Cine suntem noi să ne judecăm, să ne omorâm pe stradă, să nu mai avem pic de empatie?”, a declarat prezentatoarea în cadrul emisiunii Acces Direct…

Sursa

Sursa

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed