Home Stiri Mirela Vaida se confruntă cu probleme de sănătate şi ia în calcul operaţia

Mirela Vaida se confruntă cu probleme de sănătate şi ia în calcul operaţia

autor Mirela
483 views 3 minute timp de citit
  • Mirela Vaida a plecat în Delta Dunării alături de soț și de cei trei copii, pentru câteva zile. 
  • Când s-a întors din vacanță, aceasta le-a spus internauților că problema pe care o avea la unul dintre ochi nu a dispărut.
  • Prezentatoarea le-a cerut sfatul fanilor ei, întrebând dacă ar avea nevoie de operație.

Mirela Vaida a plecat pentru câteva zile în Delta Dunării, alături de familie. Aceasta s-a bucurat de câteva zile de relaxare alături de cei dragi.

Întoarsă din vacanță, prezentatoarea de la Antena Stars și-a întrebat fanii dacă nu cumva ar avea nevoie de o operație, după ce le-a arătat problema pe care o are la unul dintre ochi.

Mirela Vaida nu poate scăpa de problema pe care o are la unul dintre ochi

Din nefericire, problema cu care Mirela se confrunta este una mai veche, întrucât aceasta le-a mai spus o dată fanilor despre ea. Cu toate acestea, Mirela nu își dorește să ajungă pe masa de operație, însă, dacă va fi neapărat nevoie, va face și acest lucru.

„M-am întors din vacanță … parcă nici n-a fost, patru zile zici că au fost patru minute. (…) M-a întrebat cineva dacă mi-a trecut șalazionul. Nu, ăsta rămâne aici. Nu știu ce să-i fac, să mă operez?! Îl las așa…”; a spus aceasta.

Prezentatoarea s-a pus serios pe slăbit

Mirela a fost întotdeauna atentă la modul în care arată, iar acest lucru nu a fost datorat doar meseriei pe care o are. În urmă cu scurt timp, prezentatoarea a declarat că nu este foarte încântată de modul în care arată și este conștientă de faptul că cele trei sarcini i-au schimbat corpul radical.

Cum se întâmplă în cazul fiecărei sarcini, corpul mamei suferă mai multe modificări, iar aceasta ia în greutate. Deoarece același lucru s-a întâmplat și cu Mirela, aceasta a decis să se pună serios pe slăbit, chiar dacă vrea să dea jos mai puțin de cinci kg.

„Știți că toate lucrurile bune încep de luni… așa și eu. De luni mi-am propus să slăbesc, gata! Am zis gata, nu se mai poate. Știu că o să-mi spuneți, «băi, că te alinți, că nu ești grasă, că nu știu ce». Bun! Sunt de acord cu voi că nu par grasă”, a declarat artista.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies