HomeStiri Mondene Mitică Popescu: “E treaba fiecărui actor dacă vrea să facă politică, este o chestiune de opţiune”!

Mitică Popescu: “E treaba fiecărui actor dacă vrea să facă politică, este o chestiune de opţiune”!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 698 views
646x4041 in Stiri Mondene

În condiţiile în care politica a devenit un aspect extrem de important în viaţa fiecăruia, tot mai multe personaje publice decid să păşească pe scena politică. Nu este însă şi cazul actorului Mitică Popescu. Într-un interviu acordat ziarului Ring, artistul a vorbit despre legătura sa cu politica dar şi despre sacrificiile făcute din iubire pentru profesia sa.

646x404

“Să mă ferească Dumnezeu! Nu mă interesează politica. Nici măcar preşedinte de sindicat în teatru n-am vrut să fiu, deşi am avut ocazia. E treaba fiecărui actor dacă vrea să facă politică, este o chestiune de opţiune”, a spus Mitică Popescu.

În vârstă de 79 de ani, Mitică Popescu este unul dintre cei mai iubiti actori români. Însă artistul recunoaşte că a fost nevoie să facă multe sacrificii pentru a ajunge aici. “Profesia m-a şi despărţit de prieteni. După ce am terminat facultatea, am plecat la Piatra-Neamţ şi într-un târziu am venit în Bucureşti, iar fiecare a avut drumul lui în viaţă şi nu ne-am mai văzut. Mai primesc câte un telefon la ziua onomastică şi îi sun şi eu la ocazii pe cei cărora le mai ştiu numărul de telefon”, a mărturisit actorul.

“Dacă m-aş mai naşte o dată… Dacă ar fi condiţiile de astăzi pentru actori, nu cred că aş mai încerca această experienţă. Însă îndrăgesc şi respect foarte tare profesia de actor, la fel cum i-am iubit şi i-am respectat întotdeauna pe spectatori…”, a conchis Mitică Popescu.

Sursa foto: adevarul.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed