Monica Anghel a slăbit 40 kg și și-a schimbat look-ul. Care este secretul său

Share

Monica Anghel surprinde cu fiecare apariție recentă. Aceasta se simte foarte bine, a slăbit 40 kg și, odată cu această transformare a imaginii, a ales să își schimbe și stilul vestimentar.

Îndrăgita cântăreață nu mai apare în ținute sau rochii largi, ci optează pentru unele mulate, tinerești, care o avantajează. În plus, aceasta poartă uneori chiar și blugi rupți. După ce a suferit o operație la coloană în urmă cu doi ani, Monica Anghel s-a văzut nevoită să piardă în greutate, pentru a nu mai avea probleme cu spatele. Astfel, de-a lungul timpului a slăbit 40 kg, atât cu ajutorul unei alimentații sănătoase, cât și a sportului.

Artista a dezvăluit în cadrul unui interviu care este secretul său pentru silueta pe care o are în prezent și ce anume face în fiecare zi pentru a se întreține.

„Am slăbit foarte sănătos, frumos şi asta datorită prietenei mele Ionela Preda, cel mai bun fizioterapeut pe care îl are ţara asta. Al ei, dar şi datorită kinetoterapeutului, al psihologului, pentru că este foarte important să stăm bine cu echilibrul când ne apucăm să ne schimbăm viaţa, cât şi a unui nutriţionist.

Fiecare dintre aceşti oameni are un rolul destul de important în acestă întâmplare frumoasă şi echilibrată din viaţa mea. Fac şi sport cu kinetoterapeutul. El ne ajută să facem gimnastica, astfel încât să nu ne distrugem articulațiile, cum este cazul meu, care am fost operată pe coloană”, a declarat Monica Anghel, potrivit viva.ro.

Monica Anghel a rememorat și ceea ce simțea în urmă cu ceva timp. Cu toate că începuse să slăbească mult, nu observa acest lucru și tot își proba din când în când hainele vechi.

„Am avut o perioadă în care mi se părea că nu am slăbit deloc, deşi dădusem deja jos 30 kilograme. Stăteam de vorbă cu psihologul şi mi-a spus să pun pe mine o pereche de pantaloni de dinainte de a începe să slăbesc, ca să văd dacă am slăbit sau nu…

Aşa că am păstrat o pereche de pantaloni şi o fustă, iar când am momente din astea, îmi pun pantalonii sau fusta pe mine şi zic: «A, ok, da, deci sunt în regulă». Toate hainele vechi le-am dat, pe acestea le-am păstrat şi le mai probez din când în când, ca să mă bucur şi vizual de rezultatele pe care le-am obţinut”, a spus acum ceva timp Monica Anghel pentru Libertatea.

Sursa: clickpentrufemei.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news