Home Stiri Mondene Motivul pentru care Corina Chiriac a preferat să trăiască singură

Motivul pentru care Corina Chiriac a preferat să trăiască singură

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,1K views
Motivul-pentru-care-Corina-Chiriac-a-preferat-să-trăiască-singură in Stiri Mondene

Corina Chiriac are 67 de ani și este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România, aceasta făcând furori în anii `70 și `80. Corina a mai fost și compozitoare, textieră, realizatoare de emisiuni TV, dar și actriță.

Motivul pentru care Corina Chiriac a preferat să trăiască singură

Corina Chiriac s-a făcut remarcată și prin frumusețea și senzualitatea ei, aceste calități ajutând-o să cucerească multe inimi însă acum, la 67 de ani, Corina Chiriac este complet singură. Artista nu are nici soț, nici copii, nici părinți și nici măcar animale de companie…

„Am fost mereu un om activ. Nu mai am părinţi, nu am soţ, nu am copii, nu am nepoţi, nu am câine. Am numai meseria mea. Să nu uităm acest detaliu. Dacă aveam o familie, sigur că altfel ar fi stat lucrurile, sigur nu mai puteam avea această dedicaţie pentru meserie sau această libertate de mişcare. Dar eu mi-am ales felul acesta de viaţă încă din facultate. Sunt un om care a ales să nu aibă o familie, ca să nu fiu nevoită să am constrângeri şi astfel să-mi rănesc familia, să o părăsesc plecând în turnee sau călătorii. Am locuit pe trei continente!… Nu am vrut să dezamăgesc oameni, chiar dacă la rândul meu am fost şi eu rănită. Dar cariera nu m-a dezamăgit niciodată. În plus, nu mai am vârsta nebuniilor, a amorurilor, nu mai am dispoziţia pe care o aveam la 20, 30, 40 de ani. În locul lor, îmi inventez preocupări frumoase, care nu ţin numai de scenă, ci şi de iscodirile minţii, de curiozitate, de dorinţa de a şti”, a povestit Corina Chiriac întru-un interviu acordat pentru „Formula As”.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed