Home Stiri Nicole Cherry s-a mutat cu iubitul! Iată cum a reacționat tatăl ei în legătură cu mutarea!

Nicole Cherry s-a mutat cu iubitul! Iată cum a reacționat tatăl ei în legătură cu mutarea!

autor Negriu Elena
633 vizualizari

Nicole Cherry, pe numele său real Nicoleta Janina Ghinea, în vârstă de 20 de ani, a crescut în ochii publicului, tatăl său fiind în permanență alături de ea și oferindu-i tot sprijinul necesar.

Frumoasa cântăreață se află acum la prima sa relație serioasă. Nicole Cherry este împreună cu Florin Popa de aproape un an, așadar s-au simțit pregătiți pentru a face următorul pas în relația lor. Aceștia s-au mutat împreună.

Tânăra se bucură în totalitate de suportul familiei sale, iar tatăl ei a fost de acord cu faptul ca aceasta să se mute împreună cu iubitul său, deoarece l-a cunoscut și are o părere foarte bună despre el.

Nicole Cherry a fost invitată recent în platoul emisiunii Star Matinal, unde a acceptat să vorbească despre tatăl său și felul în care a reacționat atunci când i-a comunicat faptul că dorește să se mute împreună cu iubitul ei.

„Pe lângă că e tata, îşi face treaba. Tata nu mă învaţă cum să cânt, are grijă de ceea ce se întâmplă cu mine în spate. Aş fi ipocrită să spun: «Nu ne certăm niciodată». Ne pedepsim unul pe altul când ne enervăm şi nu vorbim”, a declarat Nicole Cherry.

„Cumva, mi-a fost foarte simplu să îi împrietenesc mai mult. Ei se ştiau. De fiecare dată când îi spuneam tatălui meu că vorbesc cu cineva, îi arătam poze. El simte oamenii din poze. De toţi zicea că sunt şoricari. Cumva încercam să mă conving că nu e cum spune el. De fiecare dată era aşa. (…)

Când i-am zis de Florin mi-a zis: «Ştiam, dragă, dar am aşteptat». Sunt foarte fericită. Suntem împreună de aproape un an. Este prima mea relaţie adevărată. El este mai mare cu opt ani decât mine”, a adăugat îndrăgita artistă…

Sursa: spynews.ro

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies