HomeStiri Mondene Niculina Stoican își dorește să fie o bunică tânără

Niculina Stoican își dorește să fie o bunică tânără

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
Niculina Stoican in Stiri Mondene

Niculina Stoican este nu doar o artistă extrem de talentată, ci se poate considera și o femeie împlinită pe planul familial. Îndrăgita cântăreață de muzică populară are un fiu în vârstă de 25 de ani și așteaptă cu nerăbdare ca acesta să se însoare și să îi dăruiască nepoți.

Niculina Stoican in Stiri Mondene

Artista a făcut mărturisiri într-un interviu acordat postului TV Antena Stars, declarând faptul că își dorește să fie o bunică tânără, pentru a se bucura de nepoți o perioadă cât mai îndelungată. De asemenea, aceasta a spus și faptul că își dorește și o casă încăpătoare, pentru a nu se lovi de refuzul nurorii atunci când va dori să își găzduiască nepoții.

„Băiatul meu s-a întors acasă, el are un serviciu la Bucureşti, face altceva. Îşi construiește viaţa lui aşa cum îşi dorește şi eu sunt de acord cu lucrul acesta. Nici măcar nu trebuie să fiu de acord. El are 25 de ani şi trebuie să îşi construiască viaţa aşa cum îşi doreşte, dar tot ce construiesc eu şi ce las în jurul meu i se datorează şi lui, pentru că mă sfătuieşte, pentru că mă susţine, pentru că întotdeauna are încredere în mine şi, când ajung să spun că nu mai pot, el îmi spune: «Nu-i adevărat, mami. Mai poţi un pic»”, a spus Niculina Stoican.

„Vreau să fiu soacră, vreau să fiu bunică. Să fiu bunică tânără, pentru că vreau să cresc nepoţii. Vorbeam zilele trecute că noi ne apucăm de casă şi la fiecare detaliu, la fiecare amănunt, îl întreb pe el:

«- Acum vreau o casă… şi vreau o casă tot pentru tine.

– Pentru mine? De ce?

-Pentru că o să îmi doresc să am condiţii să poţi să îmi laşi copiii tăi… Nora mea să nu zică că nu aduce copiii la mine pentru că nu am condiţii»”, a adăugat artista…

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed