HomeStiri Mondene Oana Roman a transmis un mesaj trist: „Nu trebuie să avem aşteptări de la…”

Oana Roman a transmis un mesaj trist: „Nu trebuie să avem aşteptări de la…”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/12/Oana-Roman-a-transmis-un-mesaj-trist-„Nu-trebuie-sa-avem-asteptari-de-la...”-1.jpeg

Oana Roman trece printr-o perioadă mai puțin plăcută pe planul personal. În afaceri totul îi merge din ce în ce mai bine, dar în privința relațiilor de prietenie, nu este la fel de norocoasă.

Vedeta și-a lansat de curând propria colecție de rochii, dar la lansarea acesteia nu au venit mulți dintre cunoscuții săi, persoane pe care le-a ajutat de-a lungul anilor.

Oana Roman a transmis un mesaj trist „Nu trebuie sa avem asteptari de la...” 2 in Stiri Mondene

Oana Roman a rămas extrem de dezamăgită când a văzut că cei pe care îi considera prieteni nu i-au fost alături într-o zi atât de importantă și nu au ajutat-o la promovarea colecției de rochii.

După ce a avut loc lansarea colecției vestimentare, Oana Roman a răbufnit și și-a exprimat părerea printr-un mesaj trist și, în același timp, tăios pe care l-a postat în mediul online.

Oana Roman a transmis un mesaj trist „Nu trebuie sa avem asteptari de la...” 3 in Stiri Mondene

„Am lansat colecţia de rochii. Au venit doar câţiva prieteni. Prea puţini faţă de cât m-am aşteptat.

Au postat despre asta doar vreo trei sau patru persoane. Culmea, nu cele de la care mă aşteptam, pentru că şi eu le-am fost alături când au avut nevoie.

Şi i-am promovat, ajutat şi sprijinit. Așa m-a durut, dar mi-am învăţat lecţia”, este mesajul pe care l-a scris Oana Roman pe contul său de Instagram.

„Nu trebuie să avem aşteptări de la nimeni, nici măcar de la familie”, a mai transmis Oana Roman prin intermediul contului său de socializare.

Oana Roman s-a mutat recent de la bloc la casă. Aceasta și-a achiziționat o vilă în valoare de aproximativ 160.000 de euro.

„Eu nu am avut niciun ban, am vândut un apartament și am cumpărat o casă. Curtea nu este încă amenajată, la anul o să amenajez toată curtea, deocamdată nu mai am niciun ban.

Până la primăvară trebuie să strâng bani să fac grădina, să fac aleile, să torn beton. Am și o seră, am și un foișor…

Am tras tare să termin interiorul, să ne putem muta. Lucrez la casă de doi luni”, a declarat Oana Roman pentru Spynews.

Sursa: libertatea.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed