HomeStiri Oana Roman și Marius Elisei fac pași spre împăcare?

Oana Roman și Marius Elisei fac pași spre împăcare?

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 790 views 2 minute timp de citit

Au trecut deja câteva săptămâni de când Oana Roman a anunțat că ea și soțul ei, Marius Elisei, vor divorța. În ciuda faptului că nu a vrut să dea prea multe detalii despre acest subiect, în prezent, pare că fiica lui Petre Roman s-ar fi răzgândit. Mai exact, aceasta i-a luat apărarea tatălui fetei sale, chiar în mediul online.

12

Totul a început în momentul în care un internaut i-a spus acesteia că cel mai bine ar fi să îl lase în pace pe Marius Elisei, deoarece nu este persoana potrivită pentru ea. Atunci, vedeta s-a enervat extrem de tare și a avut o reacție pe măsură: „Dacă mai primesc un singur comentariu in care cineva își permite să vorbească urat de încă soțul meu și tatăl copilului meu sau își permite să-și dea cu părerea, fără să fie întrebat, despre ce ar trebui sa fac eu cu viața mea, dau block direct. Mulțumesc”, a spus Oana Roman, vizibil deranjată.

13

Replica sa vine la doar câteva zile după ce aceasta a dus în discuție o problemă de sănătate mai veche pe care o are. Vedeta a insinuat că bărbatul și-ar fi dorit despărțirea deoarece ea nu mai poate face încă un copil. „Eu nu mai am voie să fac un copil. Din cauza operației pe care o am, e imposibil. Mi-aș mai fi dorit unul, mai ales că Izabela este un copil atât de cuminte. Dar, doctorul mi-a zis foarte clar că nu se mai poate. Și am uitat… spre frustrarea lui Marius, care își mai dorește un copil, și acum va avea ocazia să și-l facă”, a spus Oana în cadrul emisiunii Trăiri alături de Andreea Mantea.

14

După ce i-a luat apărarea soțului ei, fanii vedetei așteaptă să vadă ce decizie va lua, deoarece, atunci când a anunțat divorțul, era extrem de hotărâtă și părea că nu mai vrea să se întoarcă la Marius Elisei…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed