HomeStiri Mondene Oana Zavoranu si-a prezentat baietelul pe retelele de socializare

Oana Zavoranu si-a prezentat baietelul pe retelele de socializare

autor Sidorov Olga
Data publicării: Data actualizării: 706 views
Oana Zavoranu si-a prezentat baietelul pe retelele de socializare

Pentru nimeni nu mai este un secret faptul că pasiunea vedetei pentru animalele de companie ajunge la extreme. Oana Zăvoranu vorbește despre motanul său, Dean, cu aceeași iubire cum un părinte vorbește despre pruncul său.

Oana Zavoranu si-a prezentat baietelul pe retelele de socializare

Răsfățul pe care îl primește iubita pisicuță trebuie răsplătit. Dean îşi ascultă „mămica” și o face tare mândră pe Oana, lăudându-se pe rețelele de socializare.

Oana Zăvoranu, excentrică din naștere, îşi răsfață „copilașul” la cele mai scumpe saloane pentru animăluțe și îl duce regulat la un medic veterinar.

Oana și-a păstrat întotdeauna postura de războinică implicată în diverse scandaluri. Însă, când vine vorba de iubirea față de animale, vedeta își schimbă complet modul de gândire. Oana devine atentă și grijulie, trecând cu brio testul de mămică perfectă pentru motănelul Dean.

Deschiderea unei clinici pentru îngrijirea animalelor a controversat întreaga lume.

Declarațiile soțului său, Alex, întăresc și mai mult această iubire pentru animale a Oanei:

„Eu și soția mea ne-am cumpărat, de câteva zile, două pisici pe care am dat 6.000 de euro. Le-am și botezat deja, pe una o cheamă Sam, iar pe cealaltă, Dean. Sunt aduse din Napoli (Italia), sunt tare frumoase și năzdrăvane…”

„Copiii” vedetei provin dintr-o rasă rară de Birmania Blue Point. Se pare că Oana preferă pisicile din această rasă, căci motanul Marty, care a decedat în 2015, ar fi făcut parte din aceeași rasă scumpă.

 

Surse: Spynews.ro, Click.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed