Paul Diaconescu vorbește despre cum s-a decis să participe la „Ferma”

Share

Paul Diaconescu a decis să se alăture vedetelor care participă la emisiunea Ferma. Deși are doar 31 de ani, în urmă cu doar câteva luni acesta a trebuit să sufere o intervenție chirurgicală în urma căreia i-a fost extirpată o tumoră, iar acest lucru l-a făcut să accepte provocarea PRO TV-ului.

„Decizia am luat-o după operația suferită. Am zis «De ce nu?». M-am gândit că nu mai am timp să îmi trăiesc viața. Anul trecut am refuzat. Înainte de operație mi s-a interzis să mănânc, până nu rezolvăm cu tumora. Iar câteva zile nu m-am hrănit”, a dezvăluit actorul în cadrul emisiunii de joi seara.


„De ziua mea, anul acesta, în februarie, am fost deschis abdominal pentru trei ore, pe masa chirurgului Oprescu de la Floreasca, pentru a mi se extirpa o tumoră benignă de cinci cm. Sunt profund recunoscător circumstanțelor norocoase ce fac posibilă această intervenție delicată. Sunt recuperat, sunt sănătos, sunt fericit! Doar că n-am făcut sport șase luni, bineînțeles că mi-am pierdut formă fizică.

După două săptămâni de stat nemișcat în pat și după o lună în care am mâncat arareori câte puțin, am slăbit toți mușchii pe care îi antrenasem constant în ultimii șapte ani. Acum am început să o iau de la capăt cu antrenamentele, în alte șase luni voi fi recuperat complet, sper. Așa că pentru mine perioada de izolare a coincis cu cea de recuperare. Am fost la un pas să prind COVID-ul în spital, dar am avut noroc. S-a anunțat pandemia la nici o lună după externare.

Am stat în Dâmbovița cu tata și cu mama mea vitregă și, în armonie, am contemplat natura. Fără prea multă activitate. M-am plimbat pe dealuri, am făcut opt bâte de corn pe care le-am dat cadou prietenilor, multe poze la stejari și zonele defrișate, grădini și porți de grădini. Am mâncat sănătos, am băut bine, am scris pentru iUmor și am gătit iepuri și păsări la ceaun”, a mai spus Paul pentru cei de la click.ro…

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news