Paula Chirilă a povestit cum a reușit să slăbească 15 kg. „Am dat jos din talie nouă centimetri”


263
loading...

Îndrăgita actriță și personalitate TV Paula Chirilă, în vârstă de 43 de ani, nu este doar talentată în domeniile sale de activitate, ci totodată este admirată pentru felul în care arată.

Aceasta a povestit în cadrul unui interviu pentru o emisiune TV cum anume a reușit să piardă în greutate 15 kg, să se simtă mai bine în propria piele și să fie mulțumită de silueta sa. Aceasta a mărturisit că nu a urmat o anumită dietă, ci a făcut o schimbare în ceea ce privește alimentația, adoptând una sănătoasă și echilibrată.

„Nu-mi mai plăcea de mine şi când nu-ţi mai place de tine, te apucă jalea. Am simţit că trebuie să fac ceva! La abdomen îmi doream pentru că îmi era un pic mai greu. Oricât am slăbit, nu se ducea. Şi pielea nu mai era atât de fermă pe abdomen. Laserul ăla pur şi simplu a strâns-o, dar a topit şi grăsime. Pielea arată aşa cum era la 20 de ani, ceea ce e fabulos”, a spus Paula Chirilă.

„Am reușit să slăbesc cu ajutorul unui nutriționist, care mi-a făcut o dietă echilibrată. Am dat jos din talie nouă centimetri. Mereu slăbeam și mă îngrășam la loc și problema era mâncatul la ore târzii. Cea mai mare greșeală este să nu mănânci nimic toată ziua și să ai o masă copioasă seară. Niciodată să nu săriți peste micul dejun!”, a adăugat aceasta…

„De exemplu, eu mâncam într-o zi așa: la micul dejun – iaurt cu fulgi de ovăz, semințe de chia și in, la prima gustare – fructe de sezon, la prânz – piept de curcan la grătar cu salată, la a doua gustare – sticks de legume, la cina – un shake sau pește la grătar. Fără zahăr și multă apă!”, a conchis frumoasa actriță în interviul pe care l-a acordat în urmă cu un an.

Citește și:  Iată ce mașini conduc vedetele din România!

Sursa: spynews.ro

loading...