Paula Seling, preferata lui Al Bano

Share

Paula Seling se numără printre cântărețele de la noi cu un mare succes internațional. Și nu doar atât, ele au parte de colaborări importante cu starurile internaționale.

csid

Paula Seling a primit ca dedicație pe scena Cerbului de Aur, unul dintre hiturile formației Scorpions, „Still Loving You”.

Paula Seling a fost mai mult decât fericită pentru momentul dedicat ei: „Vă dați seama prin ce am trecut. Era piesa mea preferată, a fost minunat”, a mărturisit aceasta.

În anul 2007. solista a fost invitată să cânte în deschiderea concertului lui Michael Bolton, iar câteva luni mai târziu, să facă același lucru la spectacolul lui Beyonce, care a avut loc la Cluj. După un an l-a cunoscut pe Al Bano, cu care a și început să colaboreze…

la-38-de-ani-paula-seling-a-terminat-facultatea-incepe-o-noua-perioada-din-viata-mea-458181

Din acel moment, Paula Seling și Al Bano au urcat pe scenă împreună de cinci ori: Sunt norocoasă că l-am cunoscut, că am avut onoarea să împart scena cu el de cinci ori. Cu Al Bano a fost sclipire adevărată. Îl apreciez foarte mult, are o tehnică vocală impresionantă. La maturitatea lui, el e impecabil de fiecare dată. M-a bucurat să văd că la majoritatea concertelor din România m-a chemat pe mine să cânt partitura feminină. Acele momente pe scenă au fost minunate. Ii sunt recunoscătoare”, a mărturisit Paula Seling.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news