HomeStiri Mondene Personalitatea ta este la picioarele tale! Iată ce spune forma picioarelor despre tine

Personalitatea ta este la picioarele tale! Iată ce spune forma picioarelor despre tine

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 5,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/03/Personalitatea-ta-este-la-picioarele-tale-Iată-ce-spune-forma-picioarelor-despre-tine.jpg

Ce putem afla prin forma picioarelor? Știai că sunt trei forme ale picioarelor? Ei bine, află că sunt, iar acestea poartă trei denumiri: piciorul egiptean, piciorul grec și piciorul european (drept).
Iată ce spune forma piciorului tău despre felul tău de a fi!

Dacă până acum credeai că doar forma ochilor, a palmelor și a sprâncenelor spun ceva despre persoana ta, iată că și forma picioarelor are ceva de spus. Modul în care sunt așezate degetele picioarelor noastre se află în strânsă legătură cu atitudinea și comportamentul pe care le avem.

Piciorul egiptean

Degetul mare este „liderul” celorlalte degete, fiind cel mai mare dintre acestea. Aceste persoane au o fire rebelă și sunt mai mereu cu „capul în nori”. Nimic nu le poate sta în cale atunci când își propun ceva, fiind persoane foarte îndrăznețe. Iubitoare din fire, aceste persoane se supără destul de repede, mai ales când nu sunt băgate în seamă atunci când își manifestă nemulțumirile.

Au tendința de a se plânge destul de des și nu reușesc să le înțeleagă pe acele persoane care nu văd esența lucrurilor, iar pentru a reuși să le mulțumești, trebuie să depui eforturi considerabile.
Acest tip de persoane nu se lasă conduse de tendințe, ba, din contră, par să fie ele acele persoane care dau tonul în modă.

Piciorul grec

Se poate observa că cel de-al doilea deget este mai mare decât degetul mare. Motivul pentru care poartă acest nume se datorează faptului că forma acestui picior este moștenită de la grecii din antichitate.
Persoanele care au forma acesta de picior au o creativitate foarte dezvoltată, sunt înclinați spre activitățile sportive și se bucură mereu atunci când sunt puși în situații noi. Au obiceiul de a-i motiva pe cei din jurul lor și sunt foarte amabili cu aceștia.

Piciorul european (drept)

Degetele tind să aibă aceeași mărime, fără ca un deget să iasă mai tare în evidență decât celelalte. Personalitatea acestor persoane pare un adevărat mister. Ele sunt foarte muncitoare, lipsite de superficialitate și urmăresc mereu să facă dreptate. Chiar și așa, sunt unele dintre cele mai prietenoase persoane, mereu pline de încredere…

Ei bine, iată care sunt caracteristicile esențiale ale persoanelor care au unul dintre aceste trei tipuri de forme ale picioarelor. Tu în ce categorie de încadrezi? Consideri că forma piciorului tău spune adevărul despre personalitatea pe care o ai?

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed