Home Stiri Adela Popescu, criticată dur în mediul online: „Vorbe care pot răni profund”

Adela Popescu, criticată dur în mediul online: „Vorbe care pot răni profund”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 394 views 2 minute timp de citit

Adela Popescu a declarat că este criticată pentru modul în care decide să se îmbrace. Sătulă de criticile pe care le tot primește, aceasta a reacționat în mediul online și și-a spus și ea punctul de vedere.

„«Ce te îmbraci așa larg și desălat?», «Mulează-te și tu puțin!», «Fii și tu mai sexy, mai atrăgătoare!», «Pune și tu o rochiță!», «Fii mai feminină!», «Te ascunzi, pentru că ai câteva kg în plus», «Ai slăbit și nu-ți stă bine», «Ești frumoasă, dar…!». Sunt vorbe pe care le aud zilnic, prejudecăți cu care am trăit mereu. Dar sunt și vorbe care pot răni profund, dacă nu ești sigur(ă) pe tine”, a scris soția lui Radu Vâlcan în mediul online.

Adela Popescu a explicat punctul său de vedere

Adela a explicat modul în care ea vede lucrurile, declarând că feminitatea nu constă în ceea ce porți, ci în modul în care te comporți, iar ea se simte foarte bine așa.

„Ce vreau să spun este că felul în care eu mă îmbrac are legătură doar cu viziunea mea despre fashion, despre mine, despre bucuria și libertatea mea. Văd feminitatea ca pe ceva mai mult decât o fustă scurtă, o talie cambrată și un toc ce intră în iarbă când fugi după baieți (fiecare după ai ei, da? 🙂 De fapt, nu cred că trebuie să mă justific. N-ai cum să-i împaci pe toți, iar să încerci înseamnă să traiești pentru alții, așa că #stopprejudecăților! Eu mă simt bine cu mine, iar hainele pe care le aleg sunt expresia veseliei mele, despre care tot lumea spune că este contagioasă”, a mai scris aceasta pe pagina sa de Instagram.

„Ce mă fac, ce mă fac? Prietenele mele mă ajung din urmă. Dana a ajuns la copilul cu numărul doi, iar Laura mai are foarte puțin până la numărul trei. Îl fac pe numărul patru. Nu!”, a spus Adela Popescu în emisiunea Vorbește Lumea.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies