HomeStiri Mondene Petrecere în familia Danei Rogoz! Aceasta și-a botezat micuța

Petrecere în familia Danei Rogoz! Aceasta și-a botezat micuța

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/08/Petrecere-in-familia-Danei-Rogoz-Aceasta-si-a-botezat-micuta-2.jpg

Ziua de ieri a fost una dintre cele mai frumoase din viața sa. Dana Rogoz și-a botezat fetița, iar totul s-a întâmplat într-un loc foarte frumos, unde a petrecut alături de persoanele dragi. Lia Elena este cel mai nou membru al familiei. Este al doilea copil al Danei și al lui Radu Dragomir, iar acest minunat eveniment nu putea fi sărbătorit oricum.

Petrecere în familia Danei Rogoz! Aceasta și-a botezat micuța in Stiri Mondene

Din cauza tuturor problemelor cauzate de noul virus, Dana a ales ca fanii să se distreze în aer liber și s-a asigurat că totul va ieși impecabil. Cu doar câteva ore înainte de petrecere, aceasta a încărcat pe contul său de Instagram o poză cu micuța Lia și le-a spus fanilor că mai este extrem de puțin și petrecerea va începe: „241/366 Ultimele pregătiri, cu toată dragostea, pentru botezul ei”.

Petrecere în familia Danei Rogoz! Aceasta și-a botezat micuța in Stiri Mondene

Dana Rogoz a devenit mamă în timpul pandemiei. Vedeta a scris despre această experiență chiar pe blogul său: „În acest moment important al familiei noastre voi fi singură… La 5:30 eram în fața spitalului. Vlad a făcut eforturi să rămână treaz pe drum, că să își poată lua la revedere de la mine. Ne-am îmbrățișat toți trei, am plâns, ne-am spus cât de mult ne iubim și ne-am despărțit cu greu. Am intrat în cortul de triaj și i-am spus cadrului medical de la intrare, cu o voce tremurândă, că: „Am venit să nasc”.

Petrecere în familia Danei Rogoz! Aceasta și-a botezat micuța in Stiri Mondene

Pe drumul până la sala aveam contracții neregulate, dar care îmi tăiau genunchii. Cred că pe la opt m-au condus în sala. Tremuram din toate încheieturile, încă de dinainte de anestezie. (…) A început intervenția, eu tremuram în continuare, la un moment dat mi-a spus că urmează să iasă, am început să plâng și să mă rog întruna să fie sănătoasă, să fie sănătoasă, să fie sănătoasă, și când i-am auzit strigătul…. aaaaaaaaaa…. ce moment de fericire! Extaz! Hohote de plâns de fericire că micuța mea s-a născut și e sănătoasă, că e un bebeluș de nota 10!”…

Sursa

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed