Home Stiri Mondene Primele arestări în cazul jafului asupra lui Kim Kardashian de la Paris: 16 suspecți în custodia poliției

Primele arestări în cazul jafului asupra lui Kim Kardashian de la Paris: 16 suspecți în custodia poliției

autor Elena Yvette
875 views

Mai multe persoane au fost arestate în această dimineață atât la Paris, cât și în alte regiuni ale statului francez, pentru posibila complicitate la jaful asupra vedetei americane Kim Kardashian. Aceasta a rămas fără o parte din bijuteriile sale, după ce mai mulți hoți au năvălit în apartamentul său în luna octombrie a anului trecut.

Primele arestări în cazul jafului asupra lui Kim Kardashian de la Paris

Vedeta, în vârstă de 35 de ani, a căzut pradă hoților în noapte de 2 spre 3 octombrie a anului trecut, când se afla cazată la un apartament de lux de la Paris, situat în arondisment 8. Tâlharii au năvălit asupra ei în zorii zile, în jurul orei 3:00, și au amenințat-o cu o armă. Pentru a intra în imobil fără a trezi suspiciuni, aceștia au folosit uniforme de polițiști.

Luni dimineață, poliția franceză a făcut percheziții la mai multe adrese, reușind să recupereze atât bani, cât și dovezi care îi încriminează pe cei arestați. Acestea au fost realizate simultan la mai multe domicilii aflate în Paris și în sudul Franței. Oamenii legii au ajuns la acele adrese după ce au analizat urmele de ADN lăsate de cei cinci hoți în apartamentul în care era cazată vedeta. Unul dintre suspecți are și antecedente penale, fiind cunoscut poliției pentru implicarea în alte jafuri.

Anchetatorii sunt de părere că atacatorii nu au acționat la întâmplare, ci au primit un pont din interior. Surse apropiate cazului au declarat pentru TMZ că nu este o simplă coincidență faptul că hoții au atacat-o pe Kim Kardashian exact atunci când aceasta se afla singură. Deși vedeta are mereu un bodyguard lângă ea, la momentul respectiv acesta le însoțea într-un club pe celelalte două surori Kardashian, Kourtney și Kendall…

Conform radioului RTL, hoții au legat-o cu cătușe pe Kim Kardashian și au încuiat-o în baie cât timp au scotocit după bijuterii. Aceștia au avut nevoie doar de câteva minute pentru a fura bunuri în valoare de 9 milioane de dolari.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed