Home Stiri Raluca Zenga face lumină. Iată ce spune aceasta despre despărțirea de soțul său!

Raluca Zenga face lumină. Iată ce spune aceasta despre despărțirea de soțul său!

autor Buinoschi Andreea
142 vizualizari
loading...

De câteva zile, presa mondenă este zguduită de zvonul conform căruia Raluca și Walter ar vrea să divorțeze. Deși niciunul nu a spus nimic legat de acest subiect, blonda a decis să facă lumină în acest caz și să pună capăt tuturor zvonurilor care circulă pe internet.

În ciuda celor 17 ani de căsnicie, cei doi soți, de fapt, s-ar fi despărțit în urmă cu un an, dar au încercat să țină totul ascuns. De dragul copiilor, Raluca și Walter au mimat fericirea și, conform Fanatik.ro, ceea ce i-a adus în acest punct au fost distanța dintre ei, dar și lispa comunicării.

2

Raluca, sătulă de tot ceea ce se vorbește prin presă, a decis să spună adevărul și a explicat de ce ea și soțul său nu au stat împreună în timpul perioadei de carantină. „Așteptându-l pe tati. ❤️ Nu am folosit până acum platformele sociale pentru a face declarații de presă sau dezmințiri… dar, forțată de imprejurari, m-am gândit să liniștesc apele… Având in vedere că presa din România ne dă deja despărțiți… vreau să clarific că familia noastră a stat neîntregită doar din cauza COVID-ului, cu restricții de călătorie și obligațiile de antrenor ale soțului meu – noi nu am putut merge in Italia și până la sfârșit de campionat, el nu a putut veni in Dubai! Toate bune și Dumnezeu să ne aibă în pază! 🙏”, a declarat Raluca.

3

Chiar și Walter a vorbit despre acest subiect și a explicat motivul distanței dintre ei:  „Raluca ar fi trebuit să vină la mine, cu copiii… dar acum este imposibil! Nu mai vreau să stau departe de familie! Unde mă duc eu, vreau ca familia să fie cu mine! Starea psihică este grea. Mă simt fără ajutor, fără putere. Pentru mine, cel mai important este că sunt copiii bine”…

4

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies