HomeStiri Reacția uluitoare a lui Ilie Năstase, după ce a fost acuzat de violență domestică: „Așa zice?”

Reacția uluitoare a lui Ilie Năstase, după ce a fost acuzat de violență domestică: „Așa zice?”

autor Mirela
832 views 2 minute timp de citit

Vineri seară, Ioana Năstase a sunat la 112, spunând că soțul ei a bătut-o. Potrivit declarațiilor acesteia, până la venirea polițiștilor, femeia s-a încuiat în dormitor, de frica lui Ilie Năstase. Acum, bărbatul a reacționat, dar cuvintele sale au fost destul de sarcastice.

12

„Ce a apărut? Că mi-am bătut soția? Așa spune ea? Nu îmi aduc aminte. Nu a făcut plângere pentru că mă respectă? Dacă așa zice ea, întrebați-o pe ea mai bine…”, a spus fostul sportiv, pentru cei de la prosport.ro.

Contactată de către cei de la cancan.ro, femeia a vorbit despre motivele care au dus la un asemenea incident, menționând că nu este vinovată cu nimic, dar și despre faptul că a ales să nu depună plângere împotriva lui Ilie, deoarece nu vrea să i se întâmple nimic rău.

13

„Singurul lucru pe care mi-l doresc este ca el să nu pățească nimic. Să fie OK. Mă bucur că am reușit să ies din casă. Dacă m-a bătut? Vă dați seama…. Am plecat de acasă, cum să rămân acolo? M-am închis în dormitor, până a venit poliția. Nu am depus plângere… Nu vreau ca el să pățească ceva. Știți, a mai avut el niște probleme în trecut. Dar acolo nu m-aș mai întoarce niciodată.

14

Care a fost motivul? Se găseau tot titmpul motive. Dar de dragul lui am lăsat de la mine… Și am tot lăsat…. Nu am gresit cu absolut nimic pentru a mă lovi, sunt speriată acum…Mă bucur că am ieșit cu bine din acea casă. Le mulțumesc domnilor polițiști pentru ajutorul pe care mi l-au dat”, a declarat Ioana Năstase, imediat după ce a fost bătută, pentru cancan.ro.

Mai mult decât atât, se pare că victima a decis să plece din căminul conjugal, deoarece teroarea și bătaia la care a fost expusă au fost mult prea mult pentru ea. Acum, nu se știe dacă, în cele din urmă, va trece peste acest incident și îl va ierta pe cel care a gresat-o fizic.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed