HomeStiri Ilie Năstase și-a bătut soția din cauza fostului ei partener

Ilie Năstase și-a bătut soția din cauza fostului ei partener

autor Mirela
1,1K views 3 minute timp de citit

Din ce în ce mai multe detalii ies la iveală. Se pare că vinovat pentru bătaia încasată de Ioana Năstase a fost chiar Nick Rădoi, fostul ei iubit. Fostul sportiv nu și-a mai stăpânit furia și s-a lăsat copleșit de gelozie.

În urmă cu doar trei zile, Ioana și-a luat inima în dinți și a sunat la 112. Aceasta le-a spus polițiștilor că a fost bătută de către Ilie Năstase, chiar de ziua ei de nume. Totul se pare că ar fi început de la o simplă urare de „la mulți ani”, primită din partea lui Nick Rădoi.

12

„De Sfântul Ion eu am sunat-o să-i fac o urare de ziua ei. Așa obișnuim să ne salutăm noi de când ne-am despărțit. Și eu cred că din cauza mea s-a ajuns la ceartă și violență între ei. Ilie are probleme cu trecutul Ioanei.

Sunt convins că Năstase a început să vorbească de trecutul Ioanei. Trecutul nu are valoare. Ilie trebuie să înțeleagă că, la vârsta noastră, nu putem să ne găsim pe cineva care nu are un trecut”, a spus bărbatul, pentru cei de la Antena Stars.

13

În urmă cu ceva timp, Ilie Năstase a avut o reacție mai violentă la adresa lui Rădoi. După ce acesta i-a lăsat un comentariu Ioanei, pe rețelele de socializare, fostul soț al lui Brigitte a răspuns ”f**k you”. „Ilie Năstase m-a înjurat de mai multe ori. La el e grav că nu acceptă trecutul, pentru că el știe bine cu cine s-a căsătorit. Merge în locuri publice și mă înjură non-stop”, a spus bărbatul, în apărarea lui.

14

Mai mult decât atât, legat de acest incident, Nick Rădoi a mai adăugat că Ioana îl va ierta pe Ilie, deoarece este o soție „devotată”: „N-am să-i mai fac Ioanei nici o urare pentru că e importantă căsnicia lor. Doresc ca Ilie Năstase să se trezească la realitate. Îmi pare rău că s-a ajuns ajuns la violență. Nu voi mai vorbi cu Ioana. Ioana știu că suferă. Va suporta orice și va merge înainte. Va fi o soție devotată”.

Sursa

Sursa

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed