HomeStiri Mondene Scandal uriaș între Claudia Pavel și Brigitte Sfăt

Scandal uriaș între Claudia Pavel și Brigitte Sfăt

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/03/Claudia-Pavel-Brigitte-Sfat.jpg

Cântăreața Claudia Pavel, cunoscută și sub numele de scenă Cream, fostă membră a trupei Candy, a aflat, de curând, ce a spus la adresa ei Brigitte Sfăt, fosta soție a tenismenului Ilie Năstase, pe vremea în care au participat amândouă în cadrul emisiunii Ferma.

Claudia Pavel, Brigitte Sfat in Stiri Mondene

Claudia Pavel a izbucnit și a lansat cuvinte dure la adresa lui Brigitte, după ce a fost acuzată că fostul său soț, care între timp a decedat, a înșelat-o cu ea în urmă cu mulți ani. Aceasta a dezmințit acuzațiile aduse și a spus că Brigitte s-a prefăcut când erau în acea emisiune.

„Eu am cunoscut-o în «Fermă», nu știu absolut nimic despre ea. În momentul în care am ieșit din «Fermă», am aflat și eu ce spunea despre mine pentru că ea, acolo, făcea pe fata bună în fața mea. Niciodată nu ar fi avut curajul, tupeul, să-mi spună mie minciunile pe care le spunea pe la colțuri. Săraca de tine, Brigitte, trebuie să te duci la spitalul de nebuni, mânca-ți-aș gura ta, că ești mitomană. N-am putut să văd asemenea femeie bolnavă. Mi-e milă de tine, fată!

Că am fost cu soțul ei decedat. Dumnezeule, se învârte omul ăla, săracul, în mormânt. Dumnezeu să-l odihnească! Eu pe omul ăla nu-l cunosc. Pe soțul ei nici nu știu cum îl cheamă.

După ce am ieșit din «Fermă», am aflat că acest om a murit undeva în 2002. Iar presupusa mea relație cu acest om trebuia să se întâmple înainte, adică, când aveam vreo 15 ani, eram mare vedetă și aveam mare succes în trupa Candy. Ca să spui o asemenea mizerie despre un copil mi se pare nu răutate, ceva îngrozitor.

Ca să spui că eu, la 15 ani, am avut o relație cu un bărbat însurat, este cea mai mare mizerie care s-a spus vreodată despre mine”, a declarat Claudia Pavel.

„Singurul lucru de care eu m-am luat de ea în «Ferma» a fost că am auzit-o bârfindu-mă că eu am venit în «Fermă» să mă combin. Ăsta a fost singurul motiv pentru care eu m-am certat cu ea. Eu nu știam despre aberațiile, Doamne, despre lucrurile grotești pe care le spunea despre mine, nicio secundă nu am bănuit că ar putea să spună așa ceva despre mine”, a adăugat aceasta…

Surse: wowbiz.ro, cancan.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed